7 öltözék és kiegészítő, amelyeket a pasik imádnak egy nőn

A férfiak nem különösebben foglalkoznak azzal, hogy a kiválasztott hölgy éppen milyen ruhában van, milyen frizurát visel, vagy milyen kiegészítők vannak rajta.
7 öltözék és kiegészítő, amelyeket a pasik imádnak egy nőn

Ha egy férfinak megtetszik egy nő, akkor nem ilyen mellékes dolgokkal foglalkozik. Ennek ellenére vannak olyan férfiak, akik megőrülnek egy szexi napszemüveg, egy tűsarkú cipő vagy egy nőies blúz látványától. Mutatjuk, hogy mely öltözékek és kiegészítők izgatják a férfiak fantáziáit.

A tűsarkú cipő

A férfiak jelentős hányada odáig van, ha a kiszemelt hölgy éppen tűsarkúban tipeg vele szemben az utcán. A férfiak ezt a fajta cipőt nem csak szexinek, hanem nagyon nőiesnek is gondolják.

A szemüveg

Lehet, hogy kisebb korodban utáltad, hogy szemüveges vagy, mára azonban lehet, hogy rájöttél, hogy a szemüveg, igenis vonzó lehet egy férfi számára. A szemüveges nőkkel kapcsolatban az a hír kering, hogy ezek a nők okosak. A férfiak imádják az okos és művelt nőket, és nagy kihívásnak tekintik egy ilyen éles eszű hölgy meghódítását.

A sportos öltözék

A férfiak szeretik, ha egy nő ad magára és előnyben részesíti a szexi, elegáns ruhákat, de a sportos nőkért is rajonganak. Talán ennek az lehet a magyarázata, hogy egy sportos, egészségtől kicsattanó nőben, gyermekeik leendő anyját látják és emiatt vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik nem restek és rendszeresen mozognak.

A szexi fehérnemű

Mondani sem kell, de bizony a férfiak többsége igenis beindul egy szexi fehérnemű láttán. Legyen az csipkéből, selyemből, vagy egy egyszerű pamutból. A ruházat női kollekciójában megtalálható alsónemű igenis sokat jelent még egy hosszú kapcsolatban is, főleg, ha az illető hölgy képes ezen a téren is megújulni és időről-időre más fazonú fehérneművel csábítani.

Szoknyák

Míg a régebbi korokban már egy kivillanó boka is izgatóan hatott egy-egy úrra, ma már jóval engedékenyebb a divat a hölgyek számára, hiszen nem kötelező bokáig érő szoknyákat hordani. Manapság is hordanak a nők hosszú szoknyát, de ma már sokan hordanak térd fölötti, vagy mini szoknyát is. A női szoknyák valóban lehetőséget adnak egy nő számára, hogy kifejezzék nőiességüket, és ha ezért még kedves bókokat is bezsebelnek, az csak egy kis pluszt ad a mindennapokhoz.

Ékszerek

Az ékszerek mindig is a nők eszköztárában szerepeltek, ha szerették volna magukra felhívni egy férfi figyelmét. A férfiak ebben is, mint oly sok esetben a kevesebb, néha több elvet tudják a magukénak, azaz jobban vonzódnak az olyan hölgyekhez, akiken, ha van is ékszer, csak kevés. Például egy pár gyöngyfülbevaló, egy csinos karóra, vagy egy szolid nyaklánc.

Sejtelmesen kivágott ing

Meglepő módon, a férfiak ugyan megnézik a mélyen dekoltált hölgyeket, mégis jobban szeretik azokat a női blúzokat, amelyek csak keveset mutatnak, és többet takarnak. A legjobban a selyemből készült felsőket kedvelik, de igazából lényegesebbnek tartják, hogy az adott ruhadarab passzoljon az illető hölgy személyiségéhez. Ha szeretnél te is minél vonzóbb lenni és egy új ruhatárat kialakítani, nézelődj egy webshopban, és válogass kedvedre a szebbnél-szebb ruhadarabok és kiegészítők között.

Kapcsolódó cikkek

Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

Online több ezer ékszer közül válogathatsz olyan kiegészítőket, amit a sztárok viseltek az egyes eseményeken való megjelenés során a kifutón.

Pöttyös ruhák a Tchibo webáruházban

Pöttyös divat – a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk

A Tchibo webáruház pöttyös kínálatából válogattunk.