Egy tipp, hogy mindig illatos legyen a fürdőszoba!

A legelterjedtebb módszerek a WC tisztán tartására a légfrissítők, utántöltős, nyomós illatosítók. Ezek ugyan egy kis ideig beválhatnak, de hosszú távon mégsem nyújtanak kielégítő megoldást. Itt van viszont egy olcsó, de hatásos módszer annak érdekében, hogy friss és természetes illat legyen a WC körül akár több napon keresztül, anélkül, hogy káros gázokat kieresztő mesterséges anyagokat használnánk. 

Ez a megoldás az illóolaj. Nem kell mást tenni, mint öt-hat csepp friss illatú olajat csepegtetni a WC-papír-guriga belsejébe, majd azt a tartójába helyezni. A kartonpapír magába szívja az illatot, és hosszú időn át nyújt jó illatot a fürdőszobában!

A Popsugar szerint mivel a papírt időnként forgatjuk, fokozódik a hatékonyság! Ezenkívül plusz pozitívum, hogy olyan illatot választhattok, amilyet csak szeretnétek, mivel ma már rengeteg természetes illatot lehet találni a különböző bioboltokban. A legjobb mégis, virágok közül választani, például rozmaringot, levendulát vagy vaníliát. 

Mindenképp ki kell tapasztalni, hogy kinek melyik illat válik be, ugyanis vannak allergiás emberek, akiknek nem tanácsos az allergiát okozó illatok közül választani!