Top 5 érv a sterling ezüst ékszerek mellett

Manapság talán a sterling ezüst ékszerek a legnépszerűbbek és a legkeresettebbek a férfiak körében. A sterling ékszerek népszerűsége többek között abban rejlik, hogy nagyon sokoldalúak, mutatósak és könnyen beilleszthetők bármilyen öltözködési stílusba.
Top 5 érv a sterling ezüst ékszerek mellett

A sterling ezüstöt már csak azért is nagyon kedvelik a férfiak és azért is javasolható számukra minden olyan kiegészítő, amely ebből az anyagból készült, mivel az ezüst, mintegy státusz szimbólumként is működik. Régebben például az ezüstöt, az ezüst ékszereket a luxushoz, a gazdagsághoz kötötték. Sterling ezüstből sokféle férfi ékszer készül. Mutatjuk is, hogy miért is annyira népszerű a sterling ezüst a férfiak körében.

A sterling ezüst, tartós

A sterling ezüstből készült ékszerek azért is olyan népszerűek, mert meglehetősen tartósak. Hiszen a sterling ezüst, jelentős százalékban ezüstöt tartalmaz, amely egy strapabíró és szilárd anyag. Ráadásul nagyon könnyen tisztítható. Ha megfelelően karban tartod a sterling ezüstből készült ékszereidet, akár egy életen át is hordhatod azokat.

Egy semleges és sokoldalú ékszer

Ez az egyik olyan ékszer, amely mellé remekül lehet öltözködni, hiszen szinte minden szín remekül passzol hozzá. Még a szürke is, amiről nem is gondolnánk, hogy ennyire remekül harmonizál a sterling ékszerekkel.

Nagyon sokféle stílusban és mintával elérhető

A sterling anyagának köszönhetően könnyen formázható, így mindig újabb kollekciók kerülnek a piacra, tehát mindig választhatsz magadnak egy újabb és újabb kollekciót, amelyek éppen megfelelnek az aktuális trendeknek. Illetve mivel annyiféle stílusban és mintázatban kaphatók a sterling ezüst ékszerek, így biztos, hogy találsz majd az egyéniségedhez, személyiségedhez passzoló darabot, kollekciót és biztos lehetsz benne, hogy „nem jön szembe veled” ugyanaz a kollekció, amit te is éppen viselsz.

Sterling ezüstből is nagyon sokféle férfi karkötő készül, így kiélheted a kreativitásodat és természetesen kifejezheted a személyiségedet is. Ha te is szeretnél magadnak egy remek karkötőt sterling ezüstből, vagy más anyaggal ötvözve, nézz körül a férfi karkötők kategóriában, bizonyára találsz egy kedvedre való darabot.

Könnyen frissíthető az ékszergyűjteményed, elérhető áron

Ha szereted a divatos ékszereket, kiváltképp a gyűrűk vonzanak, akkor válassz olyan ujjékszereket, amelyek sterling ezüstből készültek. A sterling ezüstnek 92,5 százaléka tiszta ezüstből, míg 7,5 százaléka rézből, vagy más fémötvözetből készül. A tiszta ezüst túl puha ahhoz, hogy ékszert készítsenek belőle, így általában rezet is adnak hozzá, mely által az ezüst elég merevséget kap ahhoz, hogy megtartsa az alakját.

A sterling ezüstből készült gyűrű népszerű választás eljegyzési és esküvői gyűrűkhöz is. Csak annyi a dolgod, hogy néha átpolírozd, hogy megtartsa a szépségét. Remek választás lehet a Classic 925 Sterling ezüstgyűrű, amely egy sokoldalú viselet a mindennapokra. A gyűrű az egyszerű dizájnjával és tömör 925 Sterling ezüst anyagával és gyönyörű tükörfényes polírozásával éri el a szépséges hatást.

Széles választékban kapható

A sterling ezüst ékszerek férfiak számára a legkülönfélébb stílusokban kaphatók. Hiszen találhatsz gyűrűt, karkötőt, nyakláncot, nyakkendőhöz kiegészítőket, mandzsettagombokat, így bizonyára találsz majd a stílusodnak és a személyiségednek megfelelő darabokat.

Kapcsolódó cikkek

Top 5 érv a sterling ezüst ékszerek mellett

Top 5 érv a sterling ezüst ékszerek mellett

A Trendhim webáruház sterling ezüstből is kínál ékszereket férfiaknak.

Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

Online több ezer ékszer közül válogathatsz olyan kiegészítőket, amit a sztárok viseltek az egyes eseményeken való megjelenés során a kifutón.

Hálóing, pizsama, szabadidőnadrág - Tchibo webáruház

Hálóing, pizsama, szabadidőnadrág

A Tchibo webshop fehérnemű kínálatában böngésztünk.