Russian Volume szempilla hosszabbítás

Gondolkodtál azon, milyen lenne felébredni, tükörbe nézni, és smink nélkül is gyönyörűnek érezni magad? Ez nem álom többé, hála a Russian Volume szempilla hosszabbítási technikának.
Russian volume szempilla - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla - műszempilla

Csodálatos tekintet, lenyűgöző szempillák a Russian Volume szempilla hosszabbítás segítségével

Gondolkodtál azon, milyen lenne felébredni, tükörbe nézni, és smink nélkül is gyönyörűnek érezni magad? Ez nem álom többé, hála a Russian Volume szempilla hosszabbítási technikának.

Ez a módszer forradalmasítja a szempilla hosszabbítást, segítségével a pillák tömöttebbek, íveltebbek, szexibbek, mint a klasszikus hosszabbítás esetén.


Mi a Russian Volume/Volume Lashes technical előnye a klasszikus szempilla hosszabbítással szemben?

A lenyűgöző megjelenésen túl a Russian Volume technika a saját szempillákat is kíméli. A felragasztott pillák extra könnyűek, lényegesen kisebb súlyúak, mint korábban. Mit jelent ez a gyakorlatban?

5 db 0.0.7-es vastagságú pilla kisebb súlyú, mint 1 db 0.20-as hagyományos pilla. Ennek köszönhetően egy szempillára 3-4-5-6 szálas hosszabbítás helyezhető fel biztonságosan. Ez akár 5-600 pillát is jelent szemenként, a viselése viszont észrevétlen, annyira könnyűek a pillák.


A megfelelő szakember kiválasztása

A Russian Volume technikával drámai, lehengerlő tekintetünk lehet, de csak ha megfelelően képzett és minőségi alapanyagokkal dolgozó szakemberre bízzuk a munkát, aki 3-4-5 vagy 6D hosszabbítással varázsol elbűvölő tekintetet. A számok jelzik, mennyi műszempilla lesz illesztve 1 pillához.

Joós Mária Márta mester-stylist az Andrássy úti Zsidró szalonban várja a szépülni vágyókat, 0-24 óráig, akár hétvégén is, igazodva a vendégek igényeihez.


Mitől különleges a Russian Volume technika?

A szempilla-stylist speciális csipesszel és technikával dolgozik, melynek végeredményeként csodásan fényes és íves szempilláink lesznek. A Volume Lashes abban az esetben is megoldást nyújt, ha szempilláink ritkábbak, hiszen a 3-4-5-6D hosszabbítással teltebbé válnak a pillák.


Mit kell tudni a felhelyezésről?

A felhelyezés teljesen fájdalommentes, mi több, olyan kényelmes, hogy sok vendég el is alszik a folyamat közben. A ragasztó megkötésének feltétele, hogy 48 óráig ne érje gőz/víz a szemet. Töltetni 3-4 hét után érdemes.

Te is ilyen elbűvölő, ellenállhatatlan tekintetre vágysz? Jelentkezz be Joós Mária Márta mester-stylisthoz az Andrássy úti Zsidró szalonba, non-stop nyitvatartás! +36302411155

Kapcsolódó cikkek

Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

Online több ezer ékszer közül válogathatsz olyan kiegészítőket, amit a sztárok viseltek az egyes eseményeken való megjelenés során a kifutón.

Top 5 érv a sterling ezüst ékszerek mellett

Top 5 érv a sterling ezüst ékszerek mellett

A Trendhim webáruház sterling ezüstből is kínál ékszereket férfiaknak.