Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

A hírességek sok esetben veszik klasszikusan elegánsra az egyes eseményeken való megjelenésüket. Nem ritka azonban, hogy az egyszerű outfiteket különleges kiegészítőkkel dobják fel. Számos gyémánt, arany, de még ezüst ékszert is szívesen viselnek, a lényeg, hogy egyedi és formabontó legyen. Lássuk tehát, hogy milyen darabokat hordanak elsősorban a kifutókon.
Milyen ékszereket viselnek a hírességek a kifutón?

.

Brie Larson és az ékszeröv

Hallottál már az ékszerövről? Nem? Akkor biztosan nem találkoztál még Brie Larson 2016-os Oscar megjelenésével. A legjobb női alakítást nyerő hölgy a kék Gucci ruhája mellé egy igazán figyelemreméltó ékszerövet választott. Ezáltal nemcsak a szoknya, hanem a derék is figyelmet kapott.

Reese Witherspoon és a Tiffany ékszerek

A korábban a Doktor Szösziből megismert színésznő már egyre komolyabb szerepeket kap. Nem véletlen tehát, hogy több rangos eseményen is részt vehet. Korábban egy lila ruha mellé választott egy Tiffany kiegészítőt, amiben csak úgy ragyogott. A hatalmas értékű karkötők és fülbevaló csak úgy beragyogták a hírességet.

Ariana Grande és a hófehér csodák

A fehéret viselő Ariana Grande előszeretettel dobja fel az egyszerű darabokat valamilyen különleges berakással ellátott ékszerrel. A fiatal énekesnő a 2015-ös Grammy egyik legcsinosabbja volt, hiszen a fehér outfithez egy vékony choker nyakláncot választott. A szettet pedig egy mutatóujján viselt hatalmas kővel díszített gyűrűvel egészítette ki.

Beyonce és a 400 karátos nyaklánc

Az énekesnő legdrágább ékszere egy 400 karátos nyaklánc volt, amit a 2017-es Grammy-díjátadón vett magára. A szett összértéke 12 millió dollár volt, ami magyar forintba átszámolva 3,6 milliárd-nak felel meg. A ruha pedig egy csodálatosan egyedi tűzvörös szoknya volt, amihez egy hatalmas dekoltázst társított.

Sandra Bullock és az egyszerűnek tűnő fülbevaló

Hasonlóan Beyoncéhoz, Sandra Bullock sem érte be kevéssel a 2014-es Oscaron. A levél motívummal ellátott gyémánt fülbevaló bár egyszerűnek és olcsónak tűnhet első látásra, ám nagyjából 1,8 millió dollárt ért. Emellé pedig egy csillogó karkötőt is társított, további 6,5 millió dollárért. Manapság azonban szerencsére egyszerűen találhatunk jóval olcsóbban is hasonló darabokat.

Ékszerek vásárlása

Szerencsére ma már könnyedén beszerezhetünk olyan darabokat, amit a sztárok viselnek. Online több ezer ékszer közül válogathatsz, így szinte biztosan találsz majd hasonló darabot, mint amit például a fent említett hölgyek viseltek az egyes eseményeken.

Összegezve

Szeretnél hasonló ékszert, amit Beyonce viselt a 2017-es Grammyn? Imádod Ariana Grande egyszerű stílusát, amit hatalmas kiegészítőkkel dob fel? Esetleg Sandra Bullock rajongó vagy? Manapság szerencsére több ezer ékszer közül válogathatsz online, ahol biztosan találsz hasonló darabokat, mint amit a hölgyek viseltek az egyes eseményeken.

Kapcsolódó cikkek

Pöttyös ruhák a Tchibo webáruházban

Pöttyös divat – a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk

A Tchibo webáruház pöttyös kínálatából válogattunk.

Russian volume szempilla - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla - műszempilla

Russian Volume szempilla hosszabbítás

Csodálatos tekintet, lenyűgöző szempillák a Russian Volume szempilla hosszabbítás segítségével.

A munkavédelmi nadrágok 5 fajtája

A munkavédelmi nadrágok 5 fajtája

Összegyűjtöttük a munkavédelmi nadrágok 5 fajtáját, amik közül érdemes lehet válogatni, ha megfelelő védelmet keresünk lábunk számára.