Melyik ékszertónus illik a legjobban a bőréhez?

Ha kíváncsi, hogy melyik ékszer árnyalata illik a legjobban a bőréhez, olvasson tovább. Általánosságban érdemes ragaszkodni az ezüst vagy a platina színhez. Az ezüst ékszerek ragyogást kölcsönöznek önnek, és bókolnak az arcszínének. A hűvös bőrnek meleg, míg a meleg bőrnek hűvös alaptónusa van. Az erei jellemzően kék vagy zöld színűek. A hűvös bőrnek sárga vagy olíva alaptónusa is lehet.
Melyik ékszertónus illik a legjobban a bőréhez?

Az arany szintén fontos. A sárga arany kiegészíti a meleg bőrtónusokat. Meleg bőr esetén a sárga arany jól párosul a sárga alaptónusú drágakövekkel, például a rubinnal és a peridóttal. Ugyanilyen szépen mutat a sárga arany kék topázzal, citrinnel, peridot-tal és csokoládé topázzal párosítva. Másrészt a rózsaarany jól illik a hűvös bőrtónusokhoz, de jobban mutat a rózsaszín és az olajbogyó tónusú bőrhöz.

Általában a fehérarany, az ezüst és a platina a legjobb választás a világos és közepes bőrszínű nők számára. A sötét bőrű nők számára azonban a fehér arany, a rózsaarany és a platina a legjobb választás a hűvös és semleges bőrhöz. Ha e két szín között van, válasszon olyan ékszert, amely kiegészíti a bőrtónusát.

Ha a bőrtónusa hűvös vagy semleges, viseljen hűvös tónusú ékszereket. Az élénk színek és fémek kiegészítik a hűvös bőrt, míg a meleg tónusok inkább mattnak tűnnek. Válasszon olyan drágaköveket, amelyek kiegészítik a bőrtónusát, hogy ragyogást adjanak önnek. A bőrtónusához illő drágakövek közé tartozik a türkiz, a narancssárga zafír és az akvamarin. Semleges bőrtónus esetén pedig válasszon ezüstöt, aranyat vagy rózsaaranyat.Bár hordhatsz aranyat és ezüstöt is, jobb, ha ragaszkodik az egyikhez vagy a másikhoz. Így a ruhatára és az ékszerkollekciója kiegészíti egymást, és illeszkedik a bőrszínéhez.

Szerző: Czarekszer.hu

Kapcsolódó cikkek

Melyik ékszertónus illik a legjobban a bőréhez?

Melyik ékszertónus illik a legjobban a bőréhez?

Ha kíváncsi, hogy melyik ékszer árnyalata illik a legjobban a bőréhez, olvasson tovább.