A Los Angeles-i üvegcsúszda

A világ egyik legextrémebb csúszdája. Bátor, aki kipróbálja!
Los Angeles üvegcsúszdája - a Skyslide

A US Bank Tower épület Los Angeles városában található. "Mindössze" hetvenhárom emelettel és 310 méter magassággal rendelkezik. Azonban az 1989-ben átadott épületet már egy új formában láthatják az érdeklődők, ugyanis érdekes újításon ment keresztül.

A bátrabb látogatók ki is próbálhatják azt a bizonyos üvegcsúszdát, ami a felhőkarcoló oldalán épült, de annak majdhogynem legmagasabb pontjára. A 14 méter hosszú építmény a 69. és a 70. emelet között helyezkedik el. Aki itt lecsúszik, az valójában a város felett repül -legalábbis ezt az érzést keltheti- ugyanis a csúszdázók alatt, mellett és felett is üveg található.

Azonban ez még nem minden, mert aki itt lecsúszik, az egy hatalmas teraszra érkeznek meg, ahonnan a városra nyíló 360 fokos panorámával szembesülhetnek.

A csúszda üvege 3,2 centi vastagságú és állítólag még egy hurrikánnak is ellenállna. Mindenesetre valóban biztonságosnak tűnik ez az érdekesség, ami a már kipróbálók szerint hatalmas élmény.

Az üvegkülönlegesség a Skyslide névre lett keresztelve. Érdekes továbbá, hogy a kilátó, ahová a csúszás után megérkezik az ember, Kalifornia legmagasabbja lett.

Vélemények róla itt.

Kapcsolódó cikkek

Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Közeleg a gyermek születésnapja, ezért játékot szeretnél vásárolni? Válassz sport vagy Brainbox játékot! Mutatjuk az 5+1 legnépszerűbb ötletet!

Öt dolog, amiért érdemes részt venni mixer tanfolyamon

Öt dolog, amiért érdemes részt venni mixer tanfolyamon

A mixer tanfolyam kezdőknek is lehetőséget kínál, hogy elmerülhessünk a különleges italok világában. De vajon megéri elvégezni? Most minden kiderül!

Városi televíziók - régiós tévék - magyarországi tv adók listája

Városi tv-k listája - nézz olyan tévéket is online, amik nincsenek ott a tévéden

Ha különböző magyar városok tv-it szeretnéd nézni, mi most összegyűjtöttük Neked, egy kattintással eléred mindet. Jó tévézést!