A Los Angeles-i üvegcsúszda

A világ egyik legextrémebb csúszdája. Bátor, aki kipróbálja!
Los Angeles üvegcsúszdája - a Skyslide

A US Bank Tower épület Los Angeles városában található. "Mindössze" hetvenhárom emelettel és 310 méter magassággal rendelkezik. Azonban az 1989-ben átadott épületet már egy új formában láthatják az érdeklődők, ugyanis érdekes újításon ment keresztül.

A bátrabb látogatók ki is próbálhatják azt a bizonyos üvegcsúszdát, ami a felhőkarcoló oldalán épült, de annak majdhogynem legmagasabb pontjára. A 14 méter hosszú építmény a 69. és a 70. emelet között helyezkedik el. Aki itt lecsúszik, az valójában a város felett repül -legalábbis ezt az érzést keltheti- ugyanis a csúszdázók alatt, mellett és felett is üveg található.

Azonban ez még nem minden, mert aki itt lecsúszik, az egy hatalmas teraszra érkeznek meg, ahonnan a városra nyíló 360 fokos panorámával szembesülhetnek.

A csúszda üvege 3,2 centi vastagságú és állítólag még egy hurrikánnak is ellenállna. Mindenesetre valóban biztonságosnak tűnik ez az érdekesség, ami a már kipróbálók szerint hatalmas élmény.

Az üvegkülönlegesség a Skyslide névre lett keresztelve. Érdekes továbbá, hogy a kilátó, ahová a csúszás után megérkezik az ember, Kalifornia legmagasabbja lett.

Vélemények róla itt.

Kapcsolódó cikkek

Los Angeles üvegcsúszdája - a Skyslide

A Los Angeles-i üvegcsúszda

A világ egyik legextrémebb csúszdája a Los Angeles-i üvegcsúszda.

Egészséges italok készítése otthonra

Egészséges italok készítése otthonra

Összegyűjtöttünk pár ideális opciót, ha egészséges italok készítését otthonunkban tervezzük, de nem tudjuk mit is fogyasszunk pontosan.

Home office lakberendezés minimál stílusban

Home office lakberendezés

A home office ma már nem ismeretlen fogalom. Jó, ha az otthoni iroda tágas, rendezett, igényes, ehhez pont megfelelő a minimalista stílus.