Lezárult a Család és KarrierPONT Tolnán című projekt

Lezárult az EFOP-1.2.9-17-2017-00009 azonosítószámú, Térségi Családbarát Család és KarrierPONT Tolnán és a tolnai járásban elnevezésű projekt.
Lezárult a Család és KarrierPONT Tolnán című projekt

A Tolnai Közös Önkormányzati Hivatal konzorciumi partnereivel, az Együtt Európáért Alapítvánnyal és a Magyar Női Unióval szorosan együttműködve valósította meg a projektet. A Család és KarrierPONT a regisztráltak számára olyan díjmentesen hozzáférhető szolgáltatásokat nyújtott, amelyek megerősíthették a helyi családokat abban, hogy a család és a munka összeegyeztethető, egymást segítő és kiegészítő fogalmak.

A KarrierPONT irodája a projekt időtartama alatt ingyenes családsegítő, tanácsadó, munkaközvetítő szolgáltatást biztosított az érintettek számára. A tanácsadások, képzések, tréningek idején a résztvevők ingyenes gyermekfelügyelet vehettek igénybe.

A megvalósítási időszak alatt több képzés is megvalósult vállalkozásfejlesztési, munkaerőpiaci és életvezetési témában. A foglalkoztatási kerekasztalok alkalmával a térség munkáltatói vitatták meg a környéken fennálló munkaerőpiaci problémákat és próbáltak közösen megoldást találni rájuk. A konferenciák és különböző nagyrendezvények során több száz embert ért el a projekt.

A tréningek általi tudásátadást erősítve több kiadvány is készült a projektben, mind munkaerőpiaci, mind életvezetési témában, melyek a visszajelzések alapján nagy sikereket értek el a célcsoport köreiben. A Család és KarrierPont weboldalán található e-learning tananyag is segítette az ismeretek bővítését, a használható tudás megszerzését.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Kapcsolódó cikkek

5 világhírű magyar sportoló a múltból

5 világhírű magyar sportoló a múltból

Ma is vannak világhírű magyar sportolóink, de nem volt ez másképp a korábbi években sem.

Bali - utazás, nyaralás tippek

15 dolog Baliról, amit tudnod kell, mielőtt oda utazol

Bali már jó ideje kedvelt turisztikai célpont. Most erről a trópusi helyről tudhatsz meg többet.

Városi televíziók - régiós tévék - magyarországi tv adók listája

Városi tv-k listája - nézz olyan tévéket is online, amik nincsenek ott a tévéden

Ha különböző magyar városok tv-it szeretnéd nézni, mi most összegyűjtöttük Neked, egy kattintással eléred mindet. Jó tévézést!