A legjobb filmek gyerekeknek

A legjobb gyerekfilmek nem feltétlenül azok, amelyeket a televízióban látunk.
A legjobb filmek gyerekeknek

A legjobb gyerekfilmek azok, amelyek a gyermek képzeletére hatnak. Ezek a filmek kitágítják a gyermek világképét, színes karakterekkel ismertetik meg őket, és olyan történeteket mesélnek el, amelyek a szívükhöz szólnak. Bár egyes gyerekek a szuperhősök és hercegnők történeteit kedvelik, sok más nagyszerű filmet is találhatsz, amelyeket megnézhetsz a gyerekeiddel.

Az Encanto egy nagyszerű családi film, amely számos témát érint, és fontos film a gyerekek számára. A film empatikus üzenete és vidám dalai miatt maradandó kedvenc lesz. A Disney népszerű Aladdinja egy másik nagyszerű választás. A szedett-vedett utcai patkány története és a herceggé válás felé vezető útja biztosan inspirálja a gyerekeket.

A Spirited Away egy másik fantasztikus animációs film, amelyet a gyerekek is szívesen megnéznek. Egy varázslatos dadust és egy öregembert mutat be, akinek hüvelykujja van. Van benne egy beszélő kutya és egy lebegő ház is. Ezek a filmek nemcsak szórakoztatóak, hanem a természetet és a testvériség erejét is ünneplik.

Az Óz, a nagy varázsló egy másik népszerű film a gyerekek számára. Ez a film Roald Dahl klasszikus könyvén alapul. Kilencéves kortól ajánlott. A film a halandóság fogalmával foglalkozik. Komoly tartalma ellenére a gyerekek élvezni fogják a dalokat és a történetet. Ez egy szórakoztató családi film, amit a gyerekek együtt fognak énekelni!

A Disney-filmek az egyik legjobb választás a gyermekek számára. További jó választás a családok számára az Aardman Animations és a japán székhelyű Studio Ghibli. Mindkettő rendkívül szórakoztató, és segít a gyerekeknek új nyelvet tanulni. Ha olyan filmet keresel, amelyet a gyerekeid is szeretni fognak, nézd meg a filmek értékeléseit és kritikáit.

A legjobb 10 éveseknek szóló gyerekfilmek klasszikusok és modernebb filmek keverékei. Ezek közül a filmek közül sok díjat nyert és hatalmas kasszasiker. Különböző műfajokat is lefednek, a vígjátékoktól a musicalekig. Néhány közülük még a Disney-birodalmon kívülre is merészkedik, így a szülőknek érdemes kihasználniuk a ma kapható filmek széles választékát.

A legjobb gyerekfilmek némelyike a televízióban látható. A Netflix számos lehetőséget kínál a kisgyermekek számára. Vannak rajzfilmek, animációs filmek, családi filmek és érett tartalmú filmek. A Netflix könyvtárában sok olyan eredeti filmet is találsz, amelyeket máshol nem találsz. Ezeket a filmeket és még sok mást is megnézhetsz, miközben a nyári kalandokat tervezed.

Kapcsolódó cikkek

Városi televíziók - régiós tévék - magyarországi tv adók listája

Városi tv-k listája - nézz olyan tévéket is online, amik nincsenek ott a tévéden

Ha különböző magyar városok tv-it szeretnéd nézni, mi most összegyűjtöttük Neked, egy kattintással eléred mindet. Jó tévézést!

Bali - utazás, nyaralás tippek

15 dolog Baliról, amit tudnod kell, mielőtt oda utazol

Bali már jó ideje kedvelt turisztikai célpont. Most erről a trópusi helyről tudhatsz meg többet.

Home office lakberendezés minimál stílusban

Home office lakberendezés

A home office ma már nem ismeretlen fogalom. Jó, ha az otthoni iroda tágas, rendezett, igényes, ehhez pont megfelelő a minimalista stílus.