Az új kutyatulajdonos számára elengedhetetlen elemek

Akár az első kutyáját fogadja örökbe, akár csak arra vár, hogy egy menhelyről vagy tenyésztőtől megérkezzen a drága kedvenc, fontos, hogy új szőrös barátja minden alapvető dologgal rendelkezzen a jó kezdéshez. Ezt szem előtt tartva összegyűjtöttük a legjobb termékeket kutyája életének minden szakaszához, hogy biztosítsuk, hogy a kutya szívesen és biztonságban érezze magát új otthonában.
Az új kutyatulajdonos számára elengedhetetlen elemek

Kutyája egészségének megőrzése az egyik legfontosabb dolog, amit tehet érte, és soha nem lehet elég korán elkezdeni gondolkodni a proaktív egészségügyi ellátásban. Ezzel megelőzheti a későbbi komolyabb egészségügyi problémákat, és segít abban, hogy biztos legyen abban, hogy képes gondoskodni a kölyökkutyáról.

Ételek

A jó étrend minden új kutyatulajdonos számára elsődleges fontosságú, és a megfelelő ételek sokat számíthatnak kutyája egészségében és boldogságában. Az interneten vagy a helyi élelmiszerboltban könnyen találhat különféle tápláló lehetőségeket. Ideális esetben olyan eledelt szeretne választani, amelyet állatorvosa jóváhagyott, és amely megfelel kedvence összes tápanyagszükségletének.

Játékok

A kutyajátékok nagyszerű fizikai és szellemi stimulációt jelentenek, és sok kutya imád rágcsálni őket. Számos olyan rágófajtát találhat, amelyek tartósak és újrafelhasználhatóak, vagy szerezhet be valami tartósabbat, például egy Kongot. Ez utóbbi egy üreges gumijáték, amelyet jutalomfalattal vagy eleséggel töltenek meg, és a kutyák órákat tölthetnek vele játszva.

Körömvágók

Amikor a kutyusát ápolja, szüksége van egy jó minőségű körömvágóra. Keressen olyat, amelynek ergonomikus fogantyúja van, hogy ne csússzon el, és biztonsági védővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy túl mélyre vágjon.

Ágyneműk

Az új kutya saját ágyában való alváshoz szoktatása elengedhetetlen része az új otthonába való beilleszkedésnek. Az ágynak nem kell feltétlenül díszes, plüss ágynak lennie, de egy jó minőségű matrac gondoskodik arról, hogy kutyája biztonságban és kényelmesen érezze magát éjszaka.

Emelt etetőkészlet

Egy jó etetőkészlet megkönnyíti az étkezéseket ön és kutyája számára, különösen, ha keményfa padlója van. A Neater emelt etetőkészlete két rozsdamentes acél tálkát tartalmaz a vízhez és az ételhez, és kissé meg van emelve, hogy az evés könnyebb legyen a kutyának, és kevésbé legyen piszkos a padló.

Autóülés huzatok

Ha kutyáját autóútra viszi, az szórakoztató lehet, de sok szőrrel, piszokkal és sáros mancsokkal is járhat, amelyeket fel kell takarítani. Egy üléshuzat megóvhatja járművét ezektől az elemektől, és megvédheti a kárpitot a karcolásoktól is.

Lábujjfogantyúk

Egy jó pár lábujjfogantyú elengedhetetlen a kutyák számára a kemény padlón, mivel hajlamosak lehetnek a csúszós felületeken való elcsúszásra. Ezek a kis gumiszalagok a kutya körmeire illeszkednek, és nagyobb tapadást biztosítanak neki, amikor csúszós padlón van.

Rágásgátló spray

Amíg kutyája nem elég idős ahhoz, hogy megértse, hogy a bútorok rágása nem elfogadható, használjon rágásgátló spray-t, hogy elriassza őt a nem megfelelő rágástól. Ezek a spray-k kesernyés ízűek, és a bútorlábakra permetezhetők, hogy elriasszák a rágástól.

Kapcsolódó cikkek

Los Angeles üvegcsúszdája - a Skyslide

A Los Angeles-i üvegcsúszda

A világ egyik legextrémebb csúszdája a Los Angeles-i üvegcsúszda.

Városi televíziók - régiós tévék - magyarországi tv adók listája

Városi tv-k listája - nézz olyan tévéket is online, amik nincsenek ott a tévéden

Ha különböző magyar városok tv-it szeretnéd nézni, mi most összegyűjtöttük Neked, egy kattintással eléred mindet. Jó tévézést!

Top 6 látnivaló Montenegróban

Top 6 látnivaló Montenegróban

Aki Montenegróban jár, biztos, hogy talál valamilyen kedvére való programot.