Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Amszterdam a következő úticél? Valóban szuper hely, amely szinte bármelyik évszakban élvezhető. Nem csak a csatornák, a házak és a hangulatos szórakozóhelyek teszik különlegessé ezt a népszerű várost. Íme 3 hely, amely új élményekkel gazdagíthat.
Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Amszterdam a következő úticél? Valóban szuper hely, amely szinte bármelyik évszakban élvezhető. Például a nemrég nyílt szelfi múzeum is elérhető az érdeklődők számára. Íme 3 hely, amely új élményekkel gazdagíthat. 

Ez a város nem véletlen a múzeumok városa. Megannyi értékes, modern és interaktív múzeumba látogathatunk el, amelyek új és új élményekkel gazdagíthatják a szemléletünket. Ha a legfőbb és leghíresebb múzeumokat már bejártuk, érdemes meglátogatni az alábbi három látványosságot egyaránt. 

1. Micropia múzeum

Micropia a világ első múzeuma a mikróbák és a mikroorganizmusok tekintetében. Amennyiben érdekel ez a tudományos világ, mindenképpen érdemes meglátogatni ezt a múzeumot, hiszen rengeteg interaktív jelenséggel mutatják be a mikróbákat és azok tulajdonságait. 

2. Ripley’s Believe it or not!

Ez a múzeum mindenkit lesokkol, hiszen rendkívül különleges attrakciókat tartogat. Több, mint 500 csodálatos interaktív kiállítás, és lelet várja az érdeklődőket. Nézd meg a berlini falat, vagy vegyél részt a virtuális valóságban!

3. Stadion túra a Johan Cruijff Arénában

A Johan Cruijff Arena Hollandia legnagyobb költségvetésű arénája, amely mindenképpen megér egy programot, ha Amszterdamban járunk. Nevezz be egy stadion túrára, és még akár az Unibet sportfogadás oldalán fogadhatsz is egy meccsre. 

4. Szelfi múzeum

Ez az újkeletű múzeum szintén a modern és interaktív kategóriába sorolható, hiszen kifejezetten szelfi készítésre megalkotott hely. Különböző fényekben és hátterekben lehet szelfizni, így mindenki szuper hangulatú képeket készíthet magáról.

Amszterdami szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Bali - utazás, nyaralás tippek

15 dolog Baliról, amit tudnod kell, mielőtt oda utazol

Bali már jó ideje kedvelt turisztikai célpont. Most erről a trópusi helyről tudhatsz meg többet.

5 világhírű magyar sportoló a múltból

5 világhírű magyar sportoló a múltból

Ma is vannak világhírű magyar sportolóink, de nem volt ez másképp a korábbi években sem.

Los Angeles üvegcsúszdája - a Skyslide

A Los Angeles-i üvegcsúszda

A világ egyik legextrémebb csúszdája a Los Angeles-i üvegcsúszda.