Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Amszterdam a következő úticél? Valóban szuper hely, amely szinte bármelyik évszakban élvezhető. Nem csak a csatornák, a házak és a hangulatos szórakozóhelyek teszik különlegessé ezt a népszerű várost. Íme 3 hely, amely új élményekkel gazdagíthat.
Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Amszterdam a következő úticél? Valóban szuper hely, amely szinte bármelyik évszakban élvezhető. Például a nemrég nyílt szelfi múzeum is elérhető az érdeklődők számára. Íme 3 hely, amely új élményekkel gazdagíthat.

Ez a város nem véletlen a múzeumok városa. Megannyi értékes, modern és interaktív múzeumba látogathatunk el, amelyek új és új élményekkel gazdagíthatják a szemléletünket. Ha a legfőbb és leghíresebb múzeumokat már bejártuk, érdemes meglátogatni az alábbi három látványosságot egyaránt.

1. Micropia múzeum

A Micropia a világ első múzeuma a mikróbák és a mikroorganizmusok tekintetében. Amennyiben érdekel ez a tudományos világ, mindenképpen érdemes meglátogatni ezt a múzeumot, hiszen rengeteg interaktív jelenséggel mutatják be a mikróbákat és azok tulajdonságait.

2. Ripley’s Believe it or not!

Ez a múzeum mindenkit lesokkol, hiszen rendkívül különleges attrakciókat tartogat. Több, mint 500 csodálatos interaktív kiállítás, és lelet várja az érdeklődőket. Nézd meg a berlini falat, vagy vegyél részt a virtuális valóságban!

3. Stadion túra a Johan Cruijff Arénában

A Johan Cruijff Arena Hollandia legnagyobb költségvetésű arénája, amely mindenképpen megér egy programot, ha Amszterdamban járunk. Nevezz be egy stadion túrára, és még akár az Unibet sportfogadás oldalán fogadhatsz is egy meccsre.

4. Szelfi múzeum

Ez az újkeletű múzeum szintén a modern és interaktív kategóriába sorolható, hiszen kifejezetten szelfi készítésre megalkotott hely. Különböző fényekben és hátterekben lehet szelfizni, így mindenki szuper hangulatú képeket készíthet magáról. Ilyen hely a WONDR Experience, de a Moco Museum-ban is kiváló, Instagramon használható fotók készíthetők.

Különleges hotel a daru hotel, szállj meg ott! A mi kedvencünk pedig a Hotel Not Hotel.

Amszterdami szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Home office lakberendezés minimál stílusban

Home office lakberendezés

A home office ma már nem ismeretlen fogalom. Jó, ha az otthoni iroda tágas, rendezett, igényes, ehhez pont megfelelő a minimalista stílus.

Vadászati tippek a kezdő vadászok számára

Vadászati tippek a kezdő vadászok számára

Akár először vadászik, akár tapasztalt vadász, mindig tanulhat néhány tippet és trükköt.