Öt dolog, amiért érdemes részt venni mixer tanfolyamon

Manapság egyre többször gondolkodunk el azon, hogy vajon megéri-e csak egy lábon állni. Persze több munkahelyen elegendő lehet egy végzettség, ám ahhoz, hogy piacképesek maradhassunk, nem árt néha részt venni egy-egy képzésen. A mixer tanfolyam kezdőknek is lehetőséget kínál, hogy elmerülhessünk az italok világában. De vajon miért éri meg elvégezni? Ebből a cikkből minden kiderül!
Öt dolog, amiért érdemes részt venni mixer tanfolyamon

Mixer tanfolyam kezdőknek

Az alap képzés során elméleti tananyagot is kaphatunk, amely mellett gyakorlaton is részt vehetünk. Nem csoda tehát, hogy a digitális tananyag és a kis létszámú csoportok vonzzák a leendő szakembereket. Miért éri meg azonban elvégezni a mixer tanfolyamot kezdőknek?

1. dolog

Országosan tudnak elméletet oktatni digitálisan, így akár otthonról is készülhetünk a vizsgára. A gyakorlatot a lakóhelyünkhöz legközelebbi helyszínen végezhetjük el, amely hatalmas előnyt jelent ebben a rohanó világban.

2. dolog

Miután a mixer szakma nemcsak idehaza, hanem külföldön is keresettnek számít, így később lehetőségünk van a világ bármely pontján elhelyezkedni. Mivel szakmai tudás birtokában leszünk, így nem kell aggódnunk a versenyképességünk miatt.

3. dolog

Tapasztalt szakemberek garantálják, hogy a képzés elvégzését követően egy igényes helyen tudjunk elhelyezkedni. A sikeres tanfolyamot követően biztosan megálljuk majd a helyünket bármely bárpult mögött. Legyen szó egy vidéki helyszínről, egy fővárosi üzletről, esetleg egy ausztrál bárról egyaránt.

4. dolog

A képzés ideje rendkívül rövid, hiszen akár három hét alatt elsajátíthatóak a legfontosabb alapok. Hetente két napot kell rászánni, amikor négyszer 45 percben készülünk a vizsgára. Emellett lehetőség van akár magántanulói státusszal is felkészülni a vizsgára.

5. dolog

A nemzetközileg elismert bizonyítvánnyal a kezedben bármire képes lehet, így rövid időn belül helyezkedhetsz el. Nem csoda, hiszen a mixer oktatás során nemcsak a 40 alap koktélt ismerhetjük meg, hanem betekintést nyerhetünk a szakma minden apró titkába.

Kinek ajánlott részt vennie?

A képzésen bárki részt vehet, akit vonz a bárok nyüzsgő élete és az italok színes és különleges világa. Amennyiben megismernéd a világ koktéljait, illetve azok készítésének módját, iratkozz be bátran. Akkor sem árt online jelentkezni, ha kíváncsiak vagyunk a legújabb italfogyasztási trendekre és nem utolsó sorban szokásokra.

Összegezve

Elgondolkodtál már azon, hogy ideje lenne új szakmába vágni? Fejlődni szeretnél, esetleg hobbiból érdekelnek a koktélkülönlegességek? Ebben a cikkben öt okot soroltunk fel, amelyek okot adnak, hogy részt vegyél egy mixer tanfolyamon kezdőknek. A szakemberek megfelelő tudással látnak majd el ahhoz, hogy a világ bármely bárjában könnyedén elhelyezkedhess. Nem is kell ennél több!

Kapcsolódó cikkek

Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Amszterdam valóban szuper hely, amely szinte bármelyik évszakban élvezhető.

Íme a legeslegjobb budapesti program, amit érdemes kipróbálni - városnéző hajó

Íme a legeslegjobb budapesti program, amit érdemes kipróbálni

A hajókázás egy szórakoztató garantált a kitűnő és önfeledt kikapcsolódás.

5 világhírű magyar sportoló a múltból

5 világhírű magyar sportoló a múltból

Ma is vannak világhírű magyar sportolóink, de nem volt ez másképp a korábbi években sem.