Milyen az ideális rendezvényhelyszín céges eseményre?

Az egyes programok bármely cég esetében fontos szerepet játszanak, hiszen ezek tartják össze a csapatot. Egy jól megszervezett tréninget követően a tagok sokkal több mindenbe látnak bele részletesebben, fejleszthetik magukat és nem utolsó sorban jobban meg is ismerik egymást. Nem könnyű feladat azonban megtalálni ehhez az ideális rendezvényhelyszínt. A kastély céges rendezvényeknek is jó megoldást jelenthetnek, hiszen a nagy terület miatt számos program szervezhető ide.
Milyen az ideális rendezvényhelyszín céges eseményre?

A rendezvény fajtája

Elsősorban azt kell letisztázni, hogy milyen eseményről is lenne szó. Egy többnapos, illetve nagyobb létszámú rendezvény ugyanis teljesen más eszközöket követel meg, mint például egy 10-15 emberből álló csapatépítő programsorozat. Ne feledjük, hogy egy megfelelő helyszín akár egy fél sikert is jelenthet a résztvevők számára.

A helyválasztás szempontjai

Van pár alapvető elvárás, aminek meg kell felelnie az adott épületnek vagy teremnek. A tisztaság és az engedélyek mellett az alábbiak lehetnek még szempontok:

- Kültéri vagy beltéri lesz-e a rendezvény?

- A befogadóképesség és a berendezés típusának lehetőségei.

- A terem technikai adottságai.

- Többnapos esemény esetén a szobák száma és minősége.

- A helyszínt gyorsan és könnyedén el lehessen érni.

- A személyzet legyen barátságos és segítőkész.

- A mellékhelyiségek száma, a résztvevők függvényében.

Persze minden esetben érdemes személyesen megnézni a lehetőségeket, esetleg bejárni a területet. Ha adott ez a lehetőség, akkor sokkal biztosabbak lehetünk a döntésünkben, hogy minden rendben megy majd.

Kastély céges rendezvényeknek

A Teleki-Degenfeld kastély céges rendezvényeknek is kiválóan alkalmas. Legyen szó tréningekről, workshopokról, esetleg egy nagyobb konferenciáról, a szálló szinte bármilyen eseményt képes lebonyolítani. A Szirákon található épület 1985 óta fogadja a kisebb vállalkozókat és a nagyobb cégeket, amennyiben azok elegáns és nyugodt környezetben kívánnak értekezletet tartani. A lehetőséget nemcsak magyar vállalatok, hanem külföldi ügyfelek is igénybe veszik, hiszen a fővárostól nem messze található.

A szolgáltatást igényekre szabva kínálják, akár a kastély falain belül, akár kint a természetben. A helyiségek között 10 és 60 fős termek is találhatóak, így segítenek levenni a szervező válláról a terheket. Bármilyen egyedi elképzelésben örömmel állnak rendelkezésre, így szinte bármilyen tervből válhat valóság. Amennyiben pedig konferenciahelyszínre van szükség, akkor ott a barokk stílusú díszterem, amelyben akár 100-an is kényelmesen elférnek.

Összegezve

Céges eseménynek keresel rendezvényhelyszínt? Akkor bízunk benne, hogy a cikkünkben számos használható és fontos információt szerezhettél. Amennyiben nem vagy biztos a választásodban, gondold át először azt, hogy milyen programról is van szó. Ezt követően dönthetsz a kültéri és a beltéri lehetőségek közül. A kastély céges rendezvényeknek is kiválóan alkalmas, érdemes ezt is felvenni a listára.

Kapcsolódó cikkek

Gazdasági és lelki okokból költöznek nagyobb városokba a fiatalok

Gazdasági és lelki okokból költöznek nagyobb városokba a fiatalok

Készült egy kutatás, ami megmutatja, mit lehet tenni az országon belüli migráció megállítására.

Hogyan spóroljak? - tippek

20 bevásárlási tipp megfogadásával havonta 40.000 Ft-ot is megspórolhatunk

Havonta rengeteget spórolhatunk, ha betartjuk a cikkben leírt tippeket.

Milyen az ideális rendezvényhelyszín céges eseményre?

Milyen az ideális rendezvényhelyszín céges eseményre?

A kastély céges rendezvényeknek is kiválóan alkalmas. Csak azt kell letisztázni, hogy milyen eseményről is lesz szó és a cégnek mire is van szüksége valójában.