Ingyenes online képzések, vállalkozás témában

Üzleti innováció, A közvetlen vezetés átadása, Belső és külső kommunikáció, Digitalizáció, HR kihívások és agilis átalakulás, Változásmenedzsment, Nemzetközi kapcsolatok és terjeszkedés. Ilyen témákban tanulhatunk ingyen, online.
Ingyenes online képzések, vállalkozás témában

Magyarország nemzetgazdaságának kiemelkedő kihívásaira válaszul készült el az eddigi legátfogóbb KKV-nak szóló INGYENES, képzési csomag a BIB-nél, ami az www.ekkv.hu honlapon érhető el, 2022. december 31-ig.

Egy olyan referenciaértékkel bíró, egyedülálló komplex digitális tananyag, amely választ ad egy vállalkozásokat érintő számos releváns témára, kiemelt fókusszal a humántőke jelentőségére a digitális transzformáció során. A moduláris felépítésű komplex tudástár a képzésben résztvevő vállalkozó saját tempójában elvégezhető, mert jól tagolt informatikai keretben átfogó betekintést nyújt több, sikeres generációváltást, illetve digitalizációt megvalósító vállalat működésébe egyedi interjúk keretében.

A tanfolyam legfőképp az üzleti innováció, digitalizáció és generációváltás témákra épül, melyek alapos elsajátításához további kapcsolódó modulok egészítik ki a kurzust.

A tananyag 9 modulból áll, amelyből az első 7 vált elérhetővé:

· Üzleti innováció

· A közvetlen vezetés átadása

· Belső és külső kommunikáció

· Digitalizáció

· HR kihívások és agilis átalakulás

· Változásmenedzsment

· Nemzetközi kapcsolatok és terjeszkedés

  • Finanszírozás

  • Szektoronkénti digitalizáció

A tananyag 12 szakértő és több tucat interjúalany tudását ötvözi, akik területük elismert képviselői, jelentős gyakorlati tapasztalattal, vállalkozásfejlesztési ismerettel. A magyarul elérhető ingyenes anyagok, friss, aktuális példákkal és interjúkkal gazdagítva, gyakorlatorientáltan, mégis az általános műveltséget bővítő formában járulnak hozzá a vállalkozások tudástőkéjének gyarapításához.

Az EKKV kurzus minden olyan vállalatnak erősen ajánlott, aki növekedni akar, előre menni és pozitív változást látni a cég életében.

Az INGYENES tananyag elkezdésére regisztrációt követően folyamatosan van lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

Artificer jég – mutatjuk, milyen

Artificer jég – mutatjuk, milyen

A kézműves jég a hagyományos jégtől másabb. Mutatjuk is, hogy miben.

Fizet-e a biztosító viharkár esetén?

Egynapos viharrekord született

Tömegével érkeznek a vihar utáni kárbejelentések a biztosítókhoz.

Tönkreteheti a magyar személyszállító hajósokat a tervezett kikötőkiosztás

Tönkreteheti a magyar személyszállító hajósokat a tervezett kikötőkiosztás

A személyszállító hajók helyett a külföldi szállodahajóknak adnák a kikötőket Újlipótvárosban.