Rendezze be otthonát skandináv stílusban!

Lakástrendek jönnek és mennek, de van egy irányzat, ami stabilan őrzi helyét a stíluskavalkádban és évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A skandináv életérzésről, a dán boldogságról, a svéd elégedettségről sorra jelennek meg a könyvek és hódítják meg a szíveket.
Rendezze be otthonát skandináv stílusban!

Ha otthonunkban mi is szeretnénk megtapasztalni ezt az érzést, vagy egyszerűen csak tetszik a letisztult lakberendezési irányzat, néhány változtatással könnyen bevezethetjük ezt a stílust a lakóterünkbe. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fa használatának, a fő építőanyag is ez, de ha kicsit beljebb megyünk az otthonokba, valószínűleg nincs olyan lakás, amiben ne lenne fenyőbútor. Ez persze érthető is, hiszen a fa egyedi, mutatós, illatos, újrahasznosítható és megújuló alapanyag, ami mindemellett még nagyon stabil és időtálló is.

A letisztult és elegánsan egyszerű, modern vonalvezetésű otthonok nem ridegek, barátságosak és hangulatosak. Az egyik fő eleme ennek a kialakított meghittségnek a fából készült bútorok. A fehér falak, a szellős elrendezés, a természetes alapanyagok használata együttesen alkotja az északi országokra jellemző elsőre minimalistának tűnő, de közelebbről megnézve inkább könnyed és kényelmes stílust.

Ha ezt szeretnénk otthonunkban is megidézni, válasszunk fenyőbútort, ami sokszínűségével több lehetőséget is kínál majd számunkra. Az RS Bútor kínálatában borovi fenyőből készült bútorokat is találunk, amiket lakkozva, különféle színűre pácolva is választhatunk. A skandináv stílus előnyben részesíti a natúr és világos, semleges árnyalatokat, amiket szintén megtalálunk az áruház termékei között.

Választhatunk modern vonalvezetésű elemes bútorcsaládot is, aminek elemeit másként elrendezve, kombinálva, a lakás különféle helyiségeiben is használhatjuk. A divatos pácszínnek köszönhetően pedig otthonunk dísze lesz majd. Az áruház kínálatában az előszobától egészen a hálószobáig mindenhova találunk majd gyönyörű kivitelezésű és minőségi fabútort, amivel a skandináv lakberendezési stílust otthonunkba vihetjük.

Kapcsolódó cikkek

Napelem tetőre

Megújuló energiaforrások Magyarországon

A világon egyre több helyen találkozhatunk a megújuló energiaforrások hasznosításával.

6 fontos kérdés az otthoni napelemekkel kapcsolatban

6 fontos kérdés az otthoni napelemekkel kapcsolatban

Összegyűjtöttünk 6 fontos kérdést az otthoni napelemekkel kapcsolatban és igyekszünk kielégítő választ is adni ezekkel kapcsolatban.

Az otthoni iroda 5 elengedhetetlen eleme

Az otthoni iroda 5 elengedhetetlen eleme

Összegyűjtöttük az otthoni iroda 5 elengedhetetlen elemét, ami által a munka is hatékonyabbá és egyben kényelmesebbé is válhat.