Rendezze be otthonát skandináv stílusban!

Lakástrendek jönnek és mennek, de van egy irányzat, ami stabilan őrzi helyét a stíluskavalkádban és évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A skandináv életérzésről, a dán boldogságról, a svéd elégedettségről sorra jelennek meg a könyvek és hódítják meg a szíveket.
Rendezze be otthonát skandináv stílusban!

Ha otthonunkban mi is szeretnénk megtapasztalni ezt az érzést, vagy egyszerűen csak tetszik a letisztult lakberendezési irányzat, néhány változtatással könnyen bevezethetjük ezt a stílust a lakóterünkbe. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fa használatának, a fő építőanyag is ez, de ha kicsit beljebb megyünk az otthonokba, valószínűleg nincs olyan lakás, amiben ne lenne fenyőbútor. Ez persze érthető is, hiszen a fa egyedi, mutatós, illatos, újrahasznosítható és megújuló alapanyag, ami mindemellett még nagyon stabil és időtálló is.

A letisztult és elegánsan egyszerű, modern vonalvezetésű otthonok nem ridegek, barátságosak és hangulatosak. Az egyik fő eleme ennek a kialakított meghittségnek a fából készült bútorok. A fehér falak, a szellős elrendezés, a természetes alapanyagok használata együttesen alkotja az északi országokra jellemző elsőre minimalistának tűnő, de közelebbről megnézve inkább könnyed és kényelmes stílust.

Ha ezt szeretnénk otthonunkban is megidézni, válasszunk fenyőbútort, ami sokszínűségével több lehetőséget is kínál majd számunkra. Az RS Bútor kínálatában borovi fenyőből készült bútorokat is találunk, amiket lakkozva, különféle színűre pácolva is választhatunk. A skandináv stílus előnyben részesíti a natúr és világos, semleges árnyalatokat, amiket szintén megtalálunk az áruház termékei között.

Választhatunk modern vonalvezetésű elemes bútorcsaládot is, aminek elemeit másként elrendezve, kombinálva, a lakás különféle helyiségeiben is használhatjuk. A divatos pácszínnek köszönhetően pedig otthonunk dísze lesz majd. Az áruház kínálatában az előszobától egészen a hálószobáig mindenhova találunk majd gyönyörű kivitelezésű és minőségi fabútort, amivel a skandináv lakberendezési stílust otthonunkba vihetjük.

Kapcsolódó cikkek

Home office lakberendezés minimál stílusban

Home office lakberendezés

A home office ma már nem ismeretlen fogalom. Jó, ha az otthoni iroda tágas, rendezett, igényes, ehhez pont megfelelő a minimalista stílus.

Hogyan kell a bort tárolni

Hogyan kell a bort tárolni

A bor tárolásakor több dolgot is figyelembe kell vennie.

Minden, amire egy építkezésnél szükség lehet

Minden, amire egy építkezésnél szükség lehet

Összegyűjtöttünk mindent, amire egy építkezésnél szükség lehet. Így előre felkészülhetünk arra, hogy mi mindenre lehet szükségünk ilyen téren.