Babzsákhinta, tönkölypárna és egyéb hasznos kiegészítők a Bobojca műhelytől

A Bobojca műhely egy családi manufaktúra, mely nagy szakértelemmel és tapasztalattal készít szép és hasznos kiegészítőket, játékokat azért, hogy vidám és egészséges gyermekek fejlődjenek, és persze azért, hogy megkönnyítsék mind a kicsik, mind szüleik mindennapjait.
Bobojca műhely - hinta babáknak - kertbe vagy lakásba

A kreatív, színes és hasznos kiegészítők illetve játékok a visszajelzések alapján is egyértelműen könnyítik, boldogabbá és színesebbé teszik a szürke hétköznapokat. A tudatos szülők gyermekük boldogsága és egészsége érdekében fontos, hogy olyan játékokat és használati tárgyakat vásároljanak, melyek segítségükre lesznek a megfelelő nevelésben. Ehhez nyújt segítséget a Bobojca webáruház. Itt ugyanis a tönkölypárnától kezdve a baba-mama párnán és a nyálkendőn át egészen a babzsák alkotásokig mindenféle színes és szép tárgyat találhatunk.

Az egyik kiemelkedő és nagyon kedvelt termék nem más, mint a Bobojca Palinta. Ez az egyedi készítésű babzsák függőhinta kiváló mozgásfejlesztő és koordinációs képesség javító. Természetesen a vidámság és móka sem áll messze tőle, hiszen a kicsi gyerekek és a szülők számára is megfelelő ülő- vagy játszóalkalmatosság lehet.

A Palinta kertbe és a lakásba egyaránt felfüggeszthető. A mozgást és a koordinációs képességet oly módon tudja fejleszteni, hogy a tér minden irányába forog, így szoktatva a gyermek testét a megfelelő mozgáshoz. Plusz pozitívum a Palintával kapcsolatban, hogy akár 200 kg súlyt is képes megtartani, levehető huzata bármikor kimosható, és ajándékba még egy tartókötelet is küldenek mellé.

Ma már bármi megtalálható a közösségi oldalakon, így természetes, hogy a Bobojca műhely is rendelkezik Facebook profillal. Ezt pedig mindenképp érdemes követni, hiszen gyakran osztanak meg az érdeklődőkkel és vásárlókkal különféle akciókat, illetve nyereményjátékokat.

A Bobojca műhely webáruházában tehát számos hasznos kiegészítőt találhatunk, ami pici babáknak, gyerekeknek, kismamáknak vagy szülőknek lettek kifejlesztve, és a sok színnek, mintának és puha anyagnak hála, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

Kapcsolódó cikkek

Nyári tábor autizmussal élőknek IS | Autizmus Világnapja 2022

Nyári tábor autizmussal élőknek IS | Autizmus Világnapja

A szervezet 2008 óta ezzel a kiemelt nappal szeretné felhívni a figyelmet a megértés és az elfogadás fontosságára.

Top 6 látnivaló Montenegróban

Top 6 látnivaló Montenegróban

Aki Montenegróban jár, biztos, hogy talál valamilyen kedvére való programot.

Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

A lámpatest dekorációs elemként is szolgál, illetve a lakás jó légkörének megteremtéséhez is hozzájárulhat.