Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

A világításnak nem csupán funkciója van, de egy megfelelően megválasztott lámpatest, dekorációs elemként is szolgál, illetve a lakás jó légkörének megteremtéséhez is hozzájárulhat.
Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

A világításnak nem csupán funkciója van, de egy megfelelően megválasztott lámpatest, dekorációs elemként is szolgál, illetve a lakás jó légkörének megteremtéséhez is hozzájárulhat. A konyhában elhelyezett világítótestek egyik fontos szerepe, hogy megvilágítsák az adott munkaterületet, a nappaliban pedig az ott végzett tevékenységhez van szükségünk megfelelő fényforrásra. Többféle lámpatest létezik a piacon, és az EGLO ki is szolgálja ezeket az igényeket, hiszen a kínálatban szerepelnek mennyezeti és függesztett lámpák, csillárok, falikarok, asztali lámpák. Ezen kívül az EGLO gyárt kültéri, gyerek, spot lámpákat és válogathatunk még a vintage, a fürdőszoba, a textil és a LED spot lámpák között is.

EGLO mennyezeti lámpákA mennyezeti lámpák nagy területet képesek fénnyel megtölteni. Ezek a lámpák fókuszálhatnak egy bizonyos pontra, de léteznek olyan lámpák is, amelyeket bizonyos területekre lehet irányítani. Az EGLO Palomero mennyezeti lámpa nem csupán a mennyezetre, hanem a falra is felszerelhető. LED modult tartalmaz, és az anyaga lehet textil illetve műanyag. Remek fénypontja lehet a nappalinak, az étkezőnek, a konyhának, de még a hálószobának is.

EGLO függesztett lámpatestek

A függesztett lámpatestek már nem csupán az adott helyiség terét világítják meg, hanem sokkal több fényt biztosítanak az adott munkaterülten is. Ezek a lámpatestek is a lakás bármely pontján megállják a helyüket és szinte kivétel nélkül mindegyik lakásdekorációként is funkcionál. Az EGLO Almeida lámpa jól passzol a konyhába, a nappaliba és az étkezőbe. Ez a lámpa mind a színében, mind a formájában változatos, vidám és esztétikus is. E14 LED fényforrással alkalmazva, hangulatvilágításra is alkalmas lehet.

EGLO asztali lámpákAz asztali lámpák szerepe általában a kiegészítő lakásvilágítás megteremtése. A nappaliban, akár több, és többféle álló és asztali lámpát is elhelyezhetünk, így mindig azt a lámpát használhatjuk, amely pontját szeretnénk a lakásunknak megvilágítani. Az EGLO Almeida asztali lámpa fehér és szürke összeállítása modern és elegáns hangulatot kelt, az acél és a textil anyagával, illetve a dizájnos formatervezésével.

EGLO falikarok

Ma már falikarokból is bőségesen a választék. A kibocsátott fény mennyisége ugyan korlátozott, de a lágy hangulatvilágítás megteremtésében nagyon is alkalmasak ezek a lámpák. Az EGLO Townshend jól mutat az étkezőben, a közlekedőben és a hálószobában. Az indusztriális stílust képviselő darab egyedi megjelenését, a fa és az acél anyag és a fekete szín adja.

EGLO fali lámpák

Az EGLO Amonde fali LED lámpát nem csak a modern alakja, hanem az anyagfelhasználása teszi egyedivé. Az ezüstös és a fehér kombináció a modern formát elegánssá varázsolja. A fali lámpa 3000 K színhőmérsékletű és semleges fehér meleg színt bocsát ki.

EGLO tükörmegvilágító lámpák

A tükör megvilágítása az egyik feladata az EGLO Tabiano lámpának. Ez a modern stílusban készült lámpa LED modult tartalmaz és az acél anyaga, illetve ezüst színe hihetetlen elegánssá teszi, amely nem csak azt a funkciót látja el, hogy megvilágítja a tükröt, hanem fényforrást is biztosít az általa kibocsátott hideg fehér fényszínnel.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen textil típusok léteznek.

Ilyen textil típusok léteznek

Leginkább olyan textilt érdemes választani, amely nem nyúlik vagy csúszik.

Milyen gyakran érdemes meditálni?

Milyen gyakran érdemes meditálni?

A meditáció népszerű tevékenység Nyugaton, de sokan még mindig helytelen stigmát tulajdonítanak neki.