Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

A világításnak nem csupán funkciója van, de egy megfelelően megválasztott lámpatest, dekorációs elemként is szolgál, illetve a lakás jó légkörének megteremtéséhez is hozzájárulhat.
Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

A világításnak nem csupán funkciója van, de egy megfelelően megválasztott lámpatest, dekorációs elemként is szolgál, illetve a lakás jó légkörének megteremtéséhez is hozzájárulhat. A konyhában elhelyezett világítótestek egyik fontos szerepe, hogy megvilágítsák az adott munkaterületet, a nappaliban pedig az ott végzett tevékenységhez van szükségünk megfelelő fényforrásra. Többféle lámpatest létezik a piacon, és az EGLO ki is szolgálja ezeket az igényeket, hiszen a kínálatban szerepelnek mennyezeti és függesztett lámpák, csillárok, falikarok, asztali lámpák. Ezen kívül az EGLO gyárt kültéri, gyerek, spot lámpákat és válogathatunk még a vintage, a fürdőszoba, a textil és a LED spot lámpák között is.

EGLO mennyezeti lámpákA mennyezeti lámpák nagy területet képesek fénnyel megtölteni. Ezek a lámpák fókuszálhatnak egy bizonyos pontra, de léteznek olyan lámpák is, amelyeket bizonyos területekre lehet irányítani. Az EGLO Palomero mennyezeti lámpa nem csupán a mennyezetre, hanem a falra is felszerelhető. LED modult tartalmaz, és az anyaga lehet textil illetve műanyag. Remek fénypontja lehet a nappalinak, az étkezőnek, a konyhának, de még a hálószobának is.

EGLO függesztett lámpatestek

A függesztett lámpatestek már nem csupán az adott helyiség terét világítják meg, hanem sokkal több fényt biztosítanak az adott munkaterülten is. Ezek a lámpatestek is a lakás bármely pontján megállják a helyüket és szinte kivétel nélkül mindegyik lakásdekorációként is funkcionál. Az EGLO Almeida lámpa jól passzol a konyhába, a nappaliba és az étkezőbe. Ez a lámpa mind a színében, mind a formájában változatos, vidám és esztétikus is. E14 LED fényforrással alkalmazva, hangulatvilágításra is alkalmas lehet.

EGLO asztali lámpákAz asztali lámpák szerepe általában a kiegészítő lakásvilágítás megteremtése. A nappaliban, akár több, és többféle álló és asztali lámpát is elhelyezhetünk, így mindig azt a lámpát használhatjuk, amely pontját szeretnénk a lakásunknak megvilágítani. Az EGLO Almeida asztali lámpa fehér és szürke összeállítása modern és elegáns hangulatot kelt, az acél és a textil anyagával, illetve a dizájnos formatervezésével.

EGLO falikarok

Ma már falikarokból is bőségesen a választék. A kibocsátott fény mennyisége ugyan korlátozott, de a lágy hangulatvilágítás megteremtésében nagyon is alkalmasak ezek a lámpák. Az EGLO Townshend jól mutat az étkezőben, a közlekedőben és a hálószobában. Az indusztriális stílust képviselő darab egyedi megjelenését, a fa és az acél anyag és a fekete szín adja.

EGLO fali lámpák

Az EGLO Amonde fali LED lámpát nem csak a modern alakja, hanem az anyagfelhasználása teszi egyedivé. Az ezüstös és a fehér kombináció a modern formát elegánssá varázsolja. A fali lámpa 3000 K színhőmérsékletű és semleges fehér meleg színt bocsát ki.

EGLO tükörmegvilágító lámpák

A tükör megvilágítása az egyik feladata az EGLO Tabiano lámpának. Ez a modern stílusban készült lámpa LED modult tartalmaz és az acél anyaga, illetve ezüst színe hihetetlen elegánssá teszi, amely nem csak azt a funkciót látja el, hogy megvilágítja a tükröt, hanem fényforrást is biztosít az általa kibocsátott hideg fehér fényszínnel.

Kapcsolódó cikkek

Lezárult a Család és KarrierPONT Tolnán című projekt

Lezárult a Család és KarrierPONT Tolnán című projekt

Lezárult az EFOP-1.2.9-17-2017-00009 azonosítószámú, Térségi Családbarát Család és KarrierPONT Tolnán és a tolnai járásban elnevezésű projekt.

Egészséges italok készítése otthonra

Egészséges italok készítése otthonra

Összegyűjtöttünk pár ideális opciót, ha egészséges italok készítését otthonunkban tervezzük, de nem tudjuk mit is fogyasszunk pontosan.

Top 6 látnivaló Montenegróban

Top 6 látnivaló Montenegróban

Aki Montenegróban jár, biztos, hogy talál valamilyen kedvére való programot.