Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Amikor ajándékot keresünk gyermekek számára, ritkábban gondolunk sport játékokra. Pedig a mozgásos tevékenység a lehető legegészségesebb elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Cikkünkben az 5+1 - óvodás és kisiskolás korosztály körében - legnépszerűbb sport játékot mutatjuk be. Ha szeretnéd, hogy gyermeked sportosabb legyen, ebből a listából válaszd ki a következő ajándékot!

1. Játék focikapu szett

A kisfiúk körében a foci verhetetlenül az első helyen áll! Néha pedig még a lányok is bekapcsolódnak. Egy könnyen összeszerelhető focikapu szett ezért egyértelműen a legnépszerűbbnek számít. Lepd meg vele gyermeked már 3 éves kortól, s garantáltan nagy lesz az öröm.

2. A népszerű ugrálólabda

Igazán mókás játék a gyerekeknek készült ugráló labda. Általában két kis szarvacska kapaszkodóval van ellátva, s a gyerek változat aranyos állatokat mintáz. Előnyös, mert fejleszti az egyensúlyérzéket és szórakoztató. Érdemes meggyőződni arról, hogy beltéri vagy kültéri változatot vásárolunk-e, azaz mennyire érzékeny anyagból készült.

3. Pedálos gokart

A gyermekeknek való járművek több évtizede népszerűek a szabadtéri eszközök között. A kategórián belül izgalmas és különleges ez a pedállal hajtható gokart. Amellett, hogy nagyon menő járgány, erősíti a gyerekek lábát is. Már 3 éves kortól használható.

4. Gyerek bowling szett

A csemeték sport és szabadidő terén is imádják utánozni a felnőtteket. Miért is ne játszhatnának ők is bowlingot? 3 éves kortól ajánlott ez a bowling szett, mely habszivacsból készült. Teljesen biztonságos, ráadásul kültéren és beltéren is használható.

5. Karikadobálós játék

Örök klasszikus ez a karikadobálós eszköz. Nemcsak a célbadobást és az összpontosítást, de a pontozás miatt a matematikai érzéket is fejleszti. További előnye, hogy akár még a nagyi is bekapcsolódhat, hiszen nem megerőltető.

+1. Játék a sportról rossz idő esetére

Gyülekeznek a felhők? Tombol a szélvihar? A Brainbox sport játék segítségével eltölthetitek az időt a szobában is. Ez a kisiskolásoknak és tinédzsereknek szóló elfoglaltság különböző sportokról nyújt információt élvezetes formában. Mi több, nemcsak a tudást, de a memóriát és a megfigyelőkészséget is fejleszti.

Összegezve: A sport játékok a mozgás örömét adják, egészségesek, emellett pedig számos készséget fejlesztenek. Érdemes a beltéri játékok mellett mozgásos darabokat is vásárolni, hogy a kicsik a szabadban is feltalálják magukat. Persze rossz idő esetén mindig jó, ha kapóra jön egy benti ötlet.

Kapcsolódó cikkek

Egészséges italok készítése otthonra

Egészséges italok készítése otthonra

Összegyűjtöttünk pár ideális opciót, ha egészséges italok készítését otthonunkban tervezzük, de nem tudjuk mit is fogyasszunk pontosan.

Home office lakberendezés minimál stílusban

Home office lakberendezés

A home office ma már nem ismeretlen fogalom. Jó, ha az otthoni iroda tágas, rendezett, igényes, ehhez pont megfelelő a minimalista stílus.

Íme a legeslegjobb budapesti program, amit érdemes kipróbálni - városnéző hajó

Íme a legeslegjobb budapesti program, amit érdemes kipróbálni

A hajókázás egy szórakoztató garantált a kitűnő és önfeledt kikapcsolódás.