Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Amikor ajándékot keresünk gyermekek számára, ritkábban gondolunk sport játékokra. Pedig a mozgásos tevékenység a lehető legegészségesebb elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Cikkünkben az 5+1 - óvodás és kisiskolás korosztály körében - legnépszerűbb sport játékot mutatjuk be. Ha szeretnéd, hogy gyermeked sportosabb legyen, ebből a listából válaszd ki a következő ajándékot!

1. Játék focikapu szett

A kisfiúk körében a foci verhetetlenül az első helyen áll! Néha pedig még a lányok is bekapcsolódnak. Egy könnyen összeszerelhető focikapu szett ezért egyértelműen a legnépszerűbbnek számít. Lepd meg vele gyermeked már 3 éves kortól, s garantáltan nagy lesz az öröm.

2. A népszerű ugrálólabda

Igazán mókás játék a gyerekeknek készült ugráló labda. Általában két kis szarvacska kapaszkodóval van ellátva, s a gyerek változat aranyos állatokat mintáz. Előnyös, mert fejleszti az egyensúlyérzéket és szórakoztató. Érdemes meggyőződni arról, hogy beltéri vagy kültéri változatot vásárolunk-e, azaz mennyire érzékeny anyagból készült.

3. Pedálos gokart

A gyermekeknek való járművek több évtizede népszerűek a szabadtéri eszközök között. A kategórián belül izgalmas és különleges ez a pedállal hajtható gokart. Amellett, hogy nagyon menő járgány, erősíti a gyerekek lábát is. Már 3 éves kortól használható.

4. Gyerek bowling szett

A csemeték sport és szabadidő terén is imádják utánozni a felnőtteket. Miért is ne játszhatnának ők is bowlingot? 3 éves kortól ajánlott ez a bowling szett, mely habszivacsból készült. Teljesen biztonságos, ráadásul kültéren és beltéren is használható.

5. Karikadobálós játék

Örök klasszikus ez a karikadobálós eszköz. Nemcsak a célbadobást és az összpontosítást, de a pontozás miatt a matematikai érzéket is fejleszti. További előnye, hogy akár még a nagyi is bekapcsolódhat, hiszen nem megerőltető.

+1. Játék a sportról rossz idő esetére

Gyülekeznek a felhők? Tombol a szélvihar? A Brainbox sport játék segítségével eltölthetitek az időt a szobában is. Ez a kisiskolásoknak és tinédzsereknek szóló elfoglaltság különböző sportokról nyújt információt élvezetes formában. Mi több, nemcsak a tudást, de a memóriát és a megfigyelőkészséget is fejleszti.

Összegezve: A sport játékok a mozgás örömét adják, egészségesek, emellett pedig számos készséget fejlesztenek. Érdemes a beltéri játékok mellett mozgásos darabokat is vásárolni, hogy a kicsik a szabadban is feltalálják magukat. Persze rossz idő esetén mindig jó, ha kapóra jön egy benti ötlet.

Kapcsolódó cikkek

Top 6 látnivaló Montenegróban

Top 6 látnivaló Montenegróban

Aki Montenegróban jár, biztos, hogy talál valamilyen kedvére való programot.

Milyen gyakran érdemes meditálni?

Milyen gyakran érdemes meditálni?

A meditáció népszerű tevékenység Nyugaton, de sokan még mindig helytelen stigmát tulajdonítanak neki.

Városi televíziók - régiós tévék - magyarországi tv adók listája

Városi tv-k listája - nézz olyan tévéket is online, amik nincsenek ott a tévéden

Ha különböző magyar városok tv-it szeretnéd nézni, mi most összegyűjtöttük Neked, egy kattintással eléred mindet. Jó tévézést!