Íme a legeslegjobb budapesti program, amit érdemes kipróbálni

Szereted a budapesti programokat, de most valami újra vágysz? Ez a szórakoztató program biztosan felkelti az érdeklődésed, ahol ráadásul garantált a kitűnő és önfeledt kikapcsolódás.
Íme a legeslegjobb budapesti program, amit érdemes kipróbálni - városnéző hajó

Szereted a budapesti programokat, de most valami újra vágysz? Ez a szórakoztató program biztosan felkelti az érdeklődésed, ahol ráadásul garantált a kitűnő és önfeledt kikapcsolódás.

Bizonyára hazánkban mindenki jól tudja, milyen szuper érzés és program egy jó kis budapesti sétahajózás. Egy városnéző hajó segítségével újra és újra megtekinthetjük a csodás történelmi sajátosságokat, valamint a sokszínű épületeket és tereket. Aki kedveli a sétahajózást, annak már önmagában ez kitűnő hétvégi program lehet, viszont még jobb, ha ez a következőkkel is párosul: azaz pizzával, korlátlan sör- vagy üdítőfogyasztással. Lehet ennél jobb budapesti városnézős program együtt a barátokkal?!

Sétahajózás egy kis pizzával, üdítővel vagy sörrel még inkább lehetővé teszi a maximális kikapcsolódást, miközben folyamatosan élvezhetjük a csodaszép budapesti panorámákat és a lenyűgöző város hangulatát. Ez egy szuper program lehet, amit a családdal vagy a barátokkal együtt átélhetünk. A korlátlan italfogyasztást és finom pizzát kínáló városnéző hajó a főváros egyik legnépszerűbb hajós programjának tekinthető. Nem meglepő tehát, hogy évről évre egyre több vendég látogat el ide a világ minden pontjáról azért, hogy a hajózás keretein belül is megcsodálhassa Budapest szépségeit. Szerencsére ez a sétahajó az év minden időszakában tökéletesen használható, ugyanis nyáron légkondicionált, télen pedig fűtött helyiségben élvezhetik a hajózás örömeit az utazók. Ez az úgynevezett pizza program magába foglalja a korlátlan italfogyasztást (csapolt sör, üdítők, tea, víz), valamint egy választható 26 cm-es pizzát. Igény esetén pedig egyéb ételeket is felszolgálhatnak: például különböző ízű olasz panini, vagy piadina is kapható. 

Továbbá az év minden napján zongorás vacsora est is elérhető, amely ismert nemzetközi dallamokkal dobja fel a romantikus hajózást. Valamint ezen a sétahajón különböző ünnepségek és rendezvények is lebonyolíthatók, így például még a boldogító igent is kimondhatod a fedélzeten, továbbá gyakorlatilag bármilyen romantikus és ünnepélyes esemény szervezéséhez nyújt gyönyörű és kényelmes helyszínt. 

Kapcsolódó cikkek

Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

Hogyan teremthetünk világosságot a lakásunkban?

A lámpatest dekorációs elemként is szolgál, illetve a lakás jó légkörének megteremtéséhez is hozzájárulhat.

Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Íme Amszterdam 3 kihagyhatatlan látnivalója

Amszterdam valóban szuper hely, amely szinte bármelyik évszakban élvezhető.

Los Angeles üvegcsúszdája - a Skyslide

A Los Angeles-i üvegcsúszda

A világ egyik legextrémebb csúszdája a Los Angeles-i üvegcsúszda.