Ezt tudják az online kaszinók, amit a hagyományos kaszinók nem

Az online vásárlás, zenehallgatás és tartalomfogyasztás mellett az online szerencsejáték is virágzik napjainkban.
Ezt tudják az online kaszinók, amit a hagyományos kaszinók nem

Míg hagyományos kaszinóból alig 10 van az egész országban, online szerencsejáték oldalból több száz, melynek legtöbbje természetesen nemzetközi hátterű és nem csak Magyarországon elérhető. Az online kaszinó oldalak népszerűsége rohamos mértékben növekszik az utóbbi években, amit leginkább a hagyományos kaszinókkal szembeni számtalan előnyüknek köszönhetnek. Ha érdekel a szerencsejátékok világa, akkor tovább olvasva egy kis bepillantást nyerhetsz az online szerencsejátékok színfalai mögé.


Elképesztő játékválaszték

Az online kaszinók egyik legfontosabb előnye pontosan ugyanaz, mint amelyik bármely internetes webshop előnye egy hagyományos üzlettel szemben. A sokkal nagyobb termékválaszték, avagy jelen esetben játékválaszték. Míg egy átlagos magyarországi kaszinóban 2-3 féle asztali kaszinó játékot és pár tucat nyerőgépet van lehetőségük kipróbálni a játékosoknak, addig egy olyan internetes kaszinó, mint például a 5gringos kaszinó több száz különböző asztali játékot és több ezer különféle nyerőgépet is kínálhat. A játékosok így nem csupán összehasonlíthatatlanul több játék közül választhatnak, de folyamatosan újabb és újabb játékokat is kipróbálhatnak. A nagy számok törvénye a szerencsejátékok világában is igaz lehet, 3000 nyerőgép között találni egyet, amelyen igazán szerencsésnek érzed magad pedig jóval könnyebb lehet, mint 50 között.


Azonnali játék, bármikor, bárhonnan

Sok játékos azért ragaszkodik még mindig a hagyományos kaszinókhoz, mert számukra az a hangulat és játékélmény, amit élőben átélhetnek, az visszaadhatatlan. Ma már léteznek online játszható élő osztós játékváltozatok is, amelyek egyesítik az internetes kaszinózás előnyeit, a hagyományos kaszinók hangulatvilágával, azonban az eredeti élményt kétségtelenül semmi nem adhatja tökéletesen vissza. Ezzel szemben az online kaszinók ütőkártyája a folyamatos elérhetőség. Az interneten semelyik játékosnak nem kell várnia arra, hogy felszabaduljon egy hely a kedvenc játékasztalánál, mint ahogy nyitvatartási idő sincsen és utazni sem kell a játékhoz. Sőt, az okostelefonos játéknak köszönhetően az interneten nem csupán bármikor, hanem bárhonnan is játékba kerülhetnek a játékosok, várakozás nélkül, azonnal.


Kedvező promóciók

Bár a lista végére került, sokak számára az internetes kaszinók legerősebb fegyverét a játékosoknak kínált, folyamatosan elérhető promóciók jelentik. Ma már gyakorlatilag az összes online kaszinó kínál belépési bónuszt, majd később különféle heti bónuszokat is. A belépési bónusz akár több százezer forint értékű is lehet. Szintén gyakori belépési bónusznak számítanak az ingyenes nyerőgépes pörgetések, illetve a cashback promóciók. Egyes játékosok kifejezetten arra építenek, hogy egyszerre több kaszinó oldalon játszanak, hogy így minél több bónuszt ki tudjanak maxolni. Egyes kaszinó oldalak már befizetés előtti promóciókat is kínálhatnak.


Ezermilliós nyeremények

Bár a játékválaszték, a játékélmény és az elérhető bónuszok is fontos szempont, ha az online és hagyományos kaszinók közti különbségekről van szó, a legfontosabb szempont mégiscsak az, amiért az összes játékos felkeresi a kaszinót: a pénz. Ebben pedig az online kaszinók verhetetlenek a hagyományos magyarországi kaszinókhoz képest. Az online slot játékok RTP értéke egyes esetekben akár a 98 százalékot is elérheti, amely jóval kedvezőbb nyerési esélyeket jelenthet, mint a hagyományos kaszinókban álló nyerőgépek. Az elérhető nyeremények terén még nagyobb a különbség, hiszen a legnépszerűbb online nyerőgépek által kínált legnagyobb progresszív jackpot nyeremények akár a több száz, sőt a több ezer millió forintos nagyságrendes is elérhetik. Ennek megfelelően a legnagyobb nyereményekre utazó játékosok mind online játszanak.

Kapcsolódó cikkek

A tíz legjobb film témájú nyerőgép

A tíz legjobb film témájú nyerőgép

A nyerőgépek mindig olyan témákat jelenítenek meg, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek.

Ezt tudják az online kaszinók, amit a hagyományos kaszinók nem

Ezt tudják az online kaszinók, amit a hagyományos kaszinók nem

Az online vásárlás, zenehallgatás és tartalomfogyasztás mellett az online szerencsejáték is virágzik napjainkban.