A tíz legjobb film témájú nyerőgép

A nyerőgépek mindig olyan témákat jelenítenek meg, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek.
A tíz legjobb film témájú nyerőgép

A filmek automatikusan kínálják a jobbnál jobb témákat a játékosoknak. Egy sikeres film sok játékosnál pozitív élményeket idéz fel, ezért a játékosok előszeretettel választanak ilyen nyerőgépeket. A nyerőgépek látványos grafikus elemeket, hanghatásokat közvetítenek, amivel élethűen tudják visszaadni a filmek világát. A vulkanvegas.com weboldalon a legjobb mozifilm nyerőgépek között válogathat.

Elemi ösztön

A 90-es évek elején bemutatott Elemi ösztön egy rendkívül sikeres film volt. A főszerepeket Sharon Stone és Michael Douglas játszotta. A történet Douglas alakítja a nyomozót, aki egy brutális gyilkosság ügyében nyomoz, és az első számú gyanúsítottat alakítja Stone. A filmben elég sok erőszak és szexjelenet fordul elő, ami miatt a bemutató követően számos kritikát is kapott. Azonban a történet és a szereplők zseniális alakítása miatt a film gyorsan népszerűvé vált. Az elemi ösztön nyerőgép a szexi nyerőgépek királyának számít. A szőke szexszimbólum jelenik meg folyamatosan egy 5 tárcsás kijelzőn. A nyerőgépen 243-féle módon lehet nyerni és 3 sorban jöhetnek létre a nyerő kombinációk. Nem kínál sokféle bónuszt, de a progresszív jackpot elnyerésével óriási nyereményre tehet szert.

Terminátor 2

A 90-es évek elejének egy másik óriási kasszasikert hozó filmje volt a Terminátor 2. vagy az ítélet napja, ahol a főszerepeket Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, és Edward Furlong játszották. A film története szerint a felkelők parancsnoka John Connor egy kiborgot küld a jövőből, 2029-ből a jelenbe, hogy megvédje Sarah Connor fiát a leendő parancsnokot egy új típusú terminátortól. A Terminátor 2 a mozifilmes nyerőgépek egyik királyának számít. Pontosan ugyanolyan szórakoztató és félelmetes, mint a film. A nyerőgép 5 tárcsával és 3 vonallal rendelkezik, ahol 243 nyerési kombináció adódik. Azonban, az ingyenes pörgetés funkcióval további nyerési lehetőség érhető el, összesen 1024. A Microgaming által megalkotott nyerőgépen gyakran jelenik meg John és Sarah Connor. Összesen 1024 nyerővonal és 10 ingyenes pörgetés érhető el a 3 scatter szimbólummal.

Koszorúslányok

A koszorúslányok egy amerikai komédia 2011-ből, amelyben a főszerepet Maya Rudolph, Rose Byne, Melissa MxXarthy, Ellie Kemper és Wendi McLendon-Covey játszotta. A film története alapján Walker egy 30-as évei közepén lévő szingli, miután a barátja elhagyta, mert a péksége csődbe ment a recesszió következtében és a megtakarításait teljesen felemésztette a válság. Egy eljegyzési partin Walker találkozik Lillian koszorúslányaival és a történet tovább bonyolódik.

A Microgaming által kifejlesztett Koszorúslány nyerőgép egy igazi férfiaknak szóló játék. 2015-ben a legjobb nyerőgépnek választották. Ez az 5 tárcsás nyerőgép 40 különböző lehetőséget kínál a nyerésre. A nyeremény visszatérítési arány nagyon magas 96.71%-os, azonban nem kínál egy progresszív jackpotot, annak ellenére, hogy progresszív szorzókkal rendelkezik.

Gladiátor

A Gladiátor egy 2000-ben bemutatott film, amelynek a főszerepét Russel Crowe és Joaquin Phoenix játszotta. Összesen 5 Oscar díjat nyert el. A történet az ókori Római birodalomban játszódik, ahol Maximus hadvezér a germánok elleni csatát megnyerve a családjához akar visszatérni. A haldokló Marcus Aurelius nem a saját fiára, Commodusra, hanem Maximusra bízza a birodalom vezetését. Maximus azonban nem kapja meg a címet, hanem gladiátorként kell küzdenie, és végül megmérkőzik Commodusszal, aki legyőz, de ő is belehal a sérülésekbe.

A Gladiátor Jackpot nyerőgép egy 5 tárcsás 25 vonalas nyerőgép, amelynél az alapnyeremény is egy komoly összeg.

Batman kezdődik!

A Batman kezdődik egy újabb epizódja a Batman sorozatnak, amit 2005-ben mutattak be. A főszerepeket Christian Bale és Liam Neeson játszotta. A történet egy operaelőadással kezdődik, ahol Bruce a denevérszerű jelmezektől megijed és idő előtt elhagyják az operát. Az előadás után egy tragédia történik, mert Bruce szüleit lelövik. A gyilkost elfogják, de a per előtt a maffia meggyilkolja. A történet ezer szálon tovább bonyolódik. A Playtech 2018-ban bocsátotta ki a Batman kezdődik nyerőgépet. A nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 20 nyerővonallal rendelkezik.

Rémálom az Elm utcában: 888

A Rémálom az Elm utcában egy már klasszikusnak nevezhető film a 80-as évekből. A főszerepet Heather Langenkamp és Robert Englund játszotta. A történet azzal kezdődik, hogy egy éjjel Tinának egy rémálma van, amelyben egy pengés kesztyűjű alak támad rá és amikor felébred az ingén ott vannak a pengék nyomai. A Rémálom az Elm utcában nevű játék 2012-ben jelent meg, amit a 888 online slot által. A nyerőgép nemcsak a standard játékot tartalmazza, hanem számos egyéb funkciót, mint például progresszív jackpotokat.

A sebhelyesarcú

A sebhelyesarcú egy klasszikus film a 80-as évekből, amelynek a főszerepét Al Pacino játszotta. A főhős egy kubai menekült, aki a maffia ranglétráján felfelé kapaszkodva ér el egyre nagyobb hatalmat és befolyást, de a történet végén a bandaháborúk áldozata lesz. Az azonos nevű nyerőgép tökéletesen adja vissza a film hangulatát. A hangeffektusok és a filmből megismert neves mondások köszönnek vissza a nyerőgéppel való játék során. A nyerőgép számos bónuszt kínál a játékosoknak és ha pontosan lő célba, akkor sokáig életben maradhat és a lehető legtöbb bónuszpontot gyűjtheti össze.

A múmia nyerőgép

A múmia egy 1999-ben bemutatott amerikai fantázia film, amelynek a főszerepét Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo játszotta. A történet természetesen az ókori Egyiptomban játszódik, ahol I. Széthi fáraó főpapja Imhotep és Anck.su-namun a fáraó felesége a szerelmük védelmében megölik Széthit, és Anck pedig a büntetés elkerülése miatt végez magával. Imhotep viszont elhatározza, hogy feltámasztja Anckt. A történet több ezer évvel később folytatók, amikor a amerikai kapitány kincsek felderítésére Egyiptomba látogatnak. A múmia nevű nyerőgép rengeteg nyerési kombinációt és ingyenes játékokat, valamint különböző szimbólumokat és bónusz játékokat biztosít a játékosoknak. Azonban a játék megértése egy kicsit nehézkes.

A sötét lovag

A sötét lovag egy 2008-ban megjelent amerikai-brit akciófilm, amelynek a főszerepét Christian Bale alakítja. A film a Batman: Elkezdődött film folytatása. A Batman és a rendőrfőnök küzd meg az alvilággal. A sötét lovag nevű nyerőgép összesen 300 érmével játszhat egy pörgetéssel, és a scatter szimbólumok és progresszív bónuszok segítségével haladhat előre.

Oz a nagy varázsló

Az Oz a nagy varázsló egy igazi klasszikus fantáziafilm, amely Frank Baum világhírű novella megfilmesítése. Az Oz a nagy varázsló nyerőgép újra elmeséli a történetet, amely szerint Dorothy egy varázslatos világba kerül egy tornádó segítségével. Dorothy egy varázsló segítségét kéri, hogy hazajuthasson. A nyerőgép nem minden vonatkozásban van az élvonalban, de jackpotot kínál a játékosoknak. Az Oz a varázsló vad szimbólum helyettesít minden szimbólumot kivéve a funkciókat és a jackpotot.

Kapcsolódó cikkek

Ezt tudják az online kaszinók, amit a hagyományos kaszinók nem

Ezt tudják az online kaszinók, amit a hagyományos kaszinók nem

Az online vásárlás, zenehallgatás és tartalomfogyasztás mellett az online szerencsejáték is virágzik napjainkban.

A tíz legjobb film témájú nyerőgép

A tíz legjobb film témájú nyerőgép

A nyerőgépek mindig olyan témákat jelenítenek meg, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek.