A jóga tényleg befolyásolhatja bőrünk állapotát és egészségét?

Jógával a feszes bőrért: így működik.
A jóga tényleg befolyásolhatja bőrünk állapotát és egészségét?

A jóga egészségesebbé és tónusosabbá teheti a bőrt, mivel a jógapózok vagyis ászánák gyakorlása számos testi és mentális pozitívummal jár.

A jóga gyakorlatok általánosságban növelik az erőt és a rugalmasságot, nyugtatják az elmét, csökkentik a stresszt. Az pedig, ha összhangba kerülünk önmagunkkal, csökken a stressz szintje a testünkben, fokozódik a méregtelenítés, az pozitívan ki hat a bőrünkre is.

A jógapózok, a koncentráció, a mélyizmokat dolgoztatják meg. Ez serkenti az anyagcserét és a keringést, elősegíti a hormonrendszer helyes működését, beindul a méregtelenítés.

Ezek a gyakorlatok a gyulladásokat is csökkenthetik a szervezetben, hiszen aktiválják a nyirokkeringést is. Testünk rugalmasabb lesz, nő az ízületek mozgékonysága, ezáltal egyre könnyebb és könnyebb lesz a mozgás, ami által megfiatalodunk.

Ha kíváncsi vagy, mi az, amit még érdemes megnézni Londonban, látogass el a Coloré oldalára!

Kapcsolódó cikkek

Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Az 5+ 1 legnépszerűbb sport játék

Közeleg a gyermek születésnapja, ezért játékot szeretnél vásárolni? Válassz sport vagy Brainbox játékot! Mutatjuk az 5+1 legnépszerűbb ötletet!

Futópad - minden lakásba jól jön

A futópad 6 előnye

A rendszeres testmozgás a legjobb, amit az egészségünk védelmében tehetünk.

Biciklizés vagy futás: melyik a jobb választás?

Biciklizés vagy futás: melyik a jobb választás?

Nem tudod eldönteni, hogy futni vagy biciklizni kezdj? Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyik sporttal jársz jobban. Kattints és olvasd el még ma!