A védelemért nem kell lemondanunk a telefonunk szépségéről

Fél életeket, rengeteg adatot rejtenek a mobiltelefonok a használóikról, segítségükkel könnyebbek a hétköznapok.
A védelemért nem kell lemondanunk a telefonunk szépségéről

Míg más értékeinket páncélszekrénybe zárjuk, féltve őrizzük, ezeket a minden nap forgatott okos eszközöket, amik sokszor többet tudnak rólunk, mint egy-egy ismerősünk, hajlamosak vagyunk könnyelműen kezelni, és megfeledkezni arról, hogy biztosíthatnánk ezeknek a törékeny szerkezeteknek a biztonságát. Mert bizony igen sérülékenyek a mai mobiltelefonok, és ha jobban belegondolunk, ez nem is meglepő, hiszen a felületük legnagyobb része önmagában a kijelző. És hát ugye a tévénket sem dobáljuk, vagy gyömöszöljük a kulcsunk mellé a zsebünkbe.

A szépséget választjuk!

Egyesek lustaságból, mások inkább az esztétikai okok miatt döntenek úgy, hogy pucéran hagyják a mobiltelefonjukat. Meggyőződésük a döntés helyénvalóságáról csak akkor változik meg, amikor egy véletlen folytán megkarcolódik, esetleg bereped a telefon kijelzője. Ezzel a problémával is sokan együtt élnek, még akkor is, ha esetleg ez megakadályozza őket bizonyos alkalmazások használatában. A szépségért mindent, ugye. De ilyenkor, amikor ott éktelenkedik az a fránya makula, legalább ilyenkor érdemes elmerengeni, hogy valóban jó döntést hoztunk-e. Inkább egy iPhone 12 üvegfólia vagy egy egész kijelzőcsere?!

Miért döntsünk a kijelzővédő üvegfólia mellett?

A gyártókat sem kell félteni, hamar felismerték a sérülékeny telefonok gyenge pontját, amire természetesen külön iparág épült. Éppen ezért rengeteg típusú védőeszközt találunk a piacon, amik között valóban jócskán akadnak otrombák és csúnyácskák egyaránt. Ha viszont szeretnénk megőrizni a formatervezett készülék kecses látványát, de eközben a biztonságról sem mondanánk le, a jó minőségű üvegfóliák ezt lehetővé teszik számunkra. Magas karc- és ütésállóságuk, könnyű felhelyezhetőségük mellett életvitelünkhöz illő védelmi fokozatú típust választhatunk, amik mintegy második bőrként simulnak a telefonunkra, megőrizve annak szépségét, áramvonalas kialakítását, miközben a különféle környezeti hatásoktól maximálisan óvják.

Fotó: Unsplash

Kapcsolódó cikkek

Itt az időseknek szóló okostelefon!

Itt az időseknek szóló okostelefon!

Doro-nak hívják, és tippeket is ad az egészséges életmód kialakításához.

Online játékok egyedül és társaságban: mitől ilyen jók?

Online játékok egyedül és társaságban: mitől ilyen jók?

Az online játékok egyre nagyobb teret nyernek manapság, nap mint nap új rajongókkal bővül táboruk. Sokak számára azonban még mindig teljességgel ismeretlen ez a világ. Azok számára, akik ide tartoznak lerántjuk most a leplet a „titokról”. Avagy miért is i

6 fontos kérdés az otthoni napelemekkel kapcsolatban

6 fontos kérdés az otthoni napelemekkel kapcsolatban

Összegyűjtöttünk 6 fontos kérdést az otthoni napelemekkel kapcsolatban és igyekszünk kielégítő választ is adni ezekkel kapcsolatban.