A védelemért nem kell lemondanunk a telefonunk szépségéről

Fél életeket, rengeteg adatot rejtenek a mobiltelefonok a használóikról, segítségükkel könnyebbek a hétköznapok.
A védelemért nem kell lemondanunk a telefonunk szépségéről

Míg más értékeinket páncélszekrénybe zárjuk, féltve őrizzük, ezeket a minden nap forgatott okos eszközöket, amik sokszor többet tudnak rólunk, mint egy-egy ismerősünk, hajlamosak vagyunk könnyelműen kezelni, és megfeledkezni arról, hogy biztosíthatnánk ezeknek a törékeny szerkezeteknek a biztonságát. Mert bizony igen sérülékenyek a mai mobiltelefonok, és ha jobban belegondolunk, ez nem is meglepő, hiszen a felületük legnagyobb része önmagában a kijelző. És hát ugye a tévénket sem dobáljuk, vagy gyömöszöljük a kulcsunk mellé a zsebünkbe.

A szépséget választjuk!

Egyesek lustaságból, mások inkább az esztétikai okok miatt döntenek úgy, hogy pucéran hagyják a mobiltelefonjukat. Meggyőződésük a döntés helyénvalóságáról csak akkor változik meg, amikor egy véletlen folytán megkarcolódik, esetleg bereped a telefon kijelzője. Ezzel a problémával is sokan együtt élnek, még akkor is, ha esetleg ez megakadályozza őket bizonyos alkalmazások használatában. A szépségért mindent, ugye. De ilyenkor, amikor ott éktelenkedik az a fránya makula, legalább ilyenkor érdemes elmerengeni, hogy valóban jó döntést hoztunk-e. Inkább egy iPhone 12 üvegfólia vagy egy egész kijelzőcsere?!

Miért döntsünk a kijelzővédő üvegfólia mellett?

A gyártókat sem kell félteni, hamar felismerték a sérülékeny telefonok gyenge pontját, amire természetesen külön iparág épült. Éppen ezért rengeteg típusú védőeszközt találunk a piacon, amik között valóban jócskán akadnak otrombák és csúnyácskák egyaránt. Ha viszont szeretnénk megőrizni a formatervezett készülék kecses látványát, de eközben a biztonságról sem mondanánk le, a jó minőségű üvegfóliák ezt lehetővé teszik számunkra. Magas karc- és ütésállóságuk, könnyű felhelyezhetőségük mellett életvitelünkhöz illő védelmi fokozatú típust választhatunk, amik mintegy második bőrként simulnak a telefonunkra, megőrizve annak szépségét, áramvonalas kialakítását, miközben a különféle környezeti hatásoktól maximálisan óvják.

Fotó: Unsplash

Kapcsolódó cikkek

A legjobb weboldalkészítők kezdők számára

A legjobb weboldalkészítők kezdők számára

Összegyűjtöttük a legjobb weboldal készítők kezdők számára, hogy mindenki számára egyszerűbbé válhasson az online térben való megjelenés.

Egyre okosabb mobilok

Egyre okosabb mobilok

Az okostelefonok már most többet tudnak, mint használóik.

Napelem, mint költséghatékony, proaktív megoldás

Napelem, mint költséghatékony, proaktív megoldás

Napelemes rendszer telepítése költséghatékony, proaktív megoldás. Zöld energiát termel, növeli az ingatlan értékét és energiahatékonyságát!