Star Wars Csillagromboló, távirányítós autó - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Star Wars Csillagromboló, távirányítós autó - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

A modellépítés világába biztosít bevezetést a Star Wars Csillagromboló építőkészlet, amely az eredeti trilógiából ismert űrhajó 1:4.000 méretarányú mása. A készlet 46 darabból áll és kifejezetten kezdőknek szóló 1-es nehézségi szintű modell, amely mozgatható részekkel, fényekkel és hangokkal hívja életre az űrbéli világot a rajongók íróasztalán. A készlet tartalmazza a szükséges 3 db LR44 elemet is, valamint használati útmutatót, hogy a modellek világával ismerkedők nyugodtan vághassanak neki az első feladatnak.

A Star Wars világán túl is rengeteg érdekesség szerepel a heti ajánlatban: a mini távirányítós kaszkadőrautó igazi forgószélként szórakoztat freestyle látványosságokkal akár otthon, akár az iskolai szünetben. A nagy teljesítményű összkerékhajtás és a gyors menettulajdonságokat biztosító rögzítőfunkció segítségével az autó könnyedén végrehajtja az olyan feladatokat, mint a 360 fokos átfordulás vagy a hurok, emellett a járgány mindkét oldalán tud közlekedni és flip funkciója is van! A LED-es fényekkel is ellátott autó nagyjából 15 méteres hatótávolságon belül irányítható a készlethez tartozó távirányítóval, ami mellett töltőkábel és akkumulátor is található a csomagban.

Az elektronikus darts tábla a hozzá tartozó 6 nyíllal hihetetlen választékban hozza el a brit nemzeti sportot az otthonunkba: legfeljebb nyolc játékos 26 játék és 185 változat közül válogathat, hogy igazán változatos legyen a program. A változatok között szerepel például a Cricket, az Around the Clock, a Count up, a Count down és számos további lehetőség is, hogy mindig új kihívásokkal nézhessünk szembe – ha a tábla eltalálása nem lenne elegendő. A LED-es képernyőn a játékosok fontos információkhoz juthatnak, emellett a digitális hanghatások megteremtik az igazi darts légkört is! A készlet része a 6 soft darts mellett 24 cserélhető hegy és egy felragasztható elválasztó vonal, emellett a felakasztáshoz is találunk megfelelő eszközöket a tábla ajtajában.

Hölgyek számára is találunk okos ajándékötletet a kínálatban: a 2 az 1-ben sminktükör és powerbank két olyan eszközt költöztet össze, amelyek közül az egyik régóta hasznos kiegészítője egy női táskának (ez lenne a sminktükör), a másik pedig az utóbbi években vált nélkülözhetetlenné, ahogy egyre több olyan eszköz része a mindennapoknak, amelyek hajlamosak mindig a legalkalmatlanabb pillanatokban lemerülni. A pezsgőszínű eszköz 3.000 mAh lítium-polimer akkumulátora mikro USB csatlakozós kütyük töltésére alkalmas, kapacitását a kék LED-ekkel ellátott töltésvisszajelző lámpán láthatjuk. Emellett ennek köszönhető az is, hogy a dupla sminktükör (egy sima és egy háromszoros nagyítású oldal) LED világítással is rendelkezik, hogy rossz látási viszonyok között is könnyedén ellenőrizhető legyen a smink.

Kapcsolódó cikkek

HOMTOM okostelefon - mutatjuk, milyen

HOMTOM okostelefon - mutatjuk, milyen

A név a Heng Tong kifejezésből származik, amely magyarul annyit tesz: örök kapcsolat.

Webkamera vásárlása – kinek éri meg, miért és hogyan?

Webkamera vásárlása – kinek éri meg, miért és hogyan?

Volt idő, amikor a külön vehető webkamera egy kifutott történetnek számított.