Az emberek hétfőn keresnek fogászatot?

Átnéztük a Fogászat.hu oldal elmúlt egy éves látogatottsági adatait, és érdekes információra bukkantunk.
Az emberek hétfőn keresnek fogászatot?

Átnéztük a Fogászat.hu oldal elmúlt egy éves látogatottsági adatait, és érdekes információra bukkantunk: az emberek hétfőn keresnek fogászatot. Vajon hétvégén romlik el a foguk, vagy csak hétfőn jut eszükbe, hogy ez jó lenne megcsináltatni?

És miért pont munkaidőben? Jellemzően munkaidőben, hétfőn 4 óra előtt keresnek fogászatra (bár ebben az is benne lehet, hogy akkor vannak nyitva a fogászatok). De ez meglepően furcsa. Ha nekem rossz lenne a fogam, akkor amikor ezt érzem, akkor néznék utána (ahogyan elszórtan látható ilyen is), de a hétfői nap nagyon kiugró...

Mikor keressük fel a fogászatot?

Nyitvatartási időben szinte bármikor. Ugyanis a magánfogászatok szinte nem fogadnak azonnali (ügyeleti rendben) pácienseket, hanem előre bejelentkezés szükséges. E miatt amikor nyitva van a fogászat, akkor van recepció is és ilyenkor bátran kereshetjük őket időpontért. A fogászat.hu oldalon szerepelnek a fogászatok telefonszámai és nyitvatartása is, így ez egy jó kiindulópont tud lenni. Látva a mostani trendeket 1-2 hetes várakozással számolni kell, ugyanakkor ha sürgős beavatkozásról van szó, akkor lehetséges, hogy tudnak közelebbi időpontot is adni.

Melyik fogászatot keressem?

Általában fogászatot ajánlás vagy ismerős útján választunk, de sokszor hallomásból vagy keresés eredményeként döntünk valamelyik fogászati rendelő mellett... Leginkább az szokott lenni egy meghatározó szempont, hogy közel legyen (ne kelljen sokat utazni érte), de jó, szakértői fogorvosi csapat legyen. Szintén döntési faktor lehet, hogy foglalkoznak-e azzal, amit mi most keresünk. Sokrétű lehet egy beavatkozás, így az egyes feladatköröknek specialistái vannak, ilyenkor őket keressük fel. A fogászat.hu ebben nyújt megoldást: egyszerű keresésnek köszönhetően a közelünkbe -vagy egy adott helyen levő- rendelőket kilistázhatjuk és megnézhetjük, hogy melyik fogászatnak mi a szakterülete, a specialitása.

Kapcsolódó cikkek

D-vitamin, mint a legfontosabb vitamin a szervezetben

A D-vitamin bevitel fontossága

A D-vitamin nem megfelelő bevitele számos betegség alapjául szolgálhat.

Így tartsd frissen a memóriád 50 felett!

Így tartsd frissen a memóriád 50 felett!

Egyes embereknél 40, de a többségnél 50 éves korban jelentkeznek apróbb memória problémák.

Fogyás - MultiSlim

A MultiSlim segít a gyors fogyásban

A MultiSlim segít a felesleges zsírtól való megszabadulni.