A MultiSlim segít a gyors fogyásban

Ma már nem újdonság, hogy számos helyen, és rengeteg termék formájában hirdetnek készítményeket a fogyás elősegítéséhez.
Fogyás - MultiSlim

Ma már nem újdonság, hogy számos helyen, és rengeteg termék formájában hirdetnek készítményeket a fogyás elősegítéséhez. Ezek közül persze van, ami beválik, van, ami nem. Ez utóbbiból talán sokkal több.

A sport és az egészséges táplálkozás nagyon fontos, nem csak a szép alak megőrzéséhez, hanem a betegségmentes élethez is. Ez persze nem segíthet mindenkinek sok felesleges kilótól megszabadulni, éppen ezért van szükség néha olyan egyedi étrend-kiegészítőkre, melyeknek hatásosságát az anyatermészetben megélt tapasztalatok támasztják alá. A Multislim is ezek közé tartozik.

A MultiSlim titka a legtöbb, fogyni akaró ember által keresett kulcs, a rövid idő alatt nagy mennyiségű felesleges zsírtól való megszabadulás.

A készítmény természetes összetevőkből és anyagokból áll, éppen ezért már 20 ml ital elég egy nap ahhoz, hogy megkezdődjön a sikeres fogyás. Emellett nagyon fontos, hogy természetességének köszönhetően, a MultiSlim nem fog a testben és szervezetben kárt tenni, szedése mellett is megőrizhetjük természetes vitalitásunkat.

Persze fontos, hogy tudjuk, hogy mégis milyen összetevőkből készül a termék, hogy megbizonyosodjunk, hogy valóban sikeres!

Összetevők

Egy afrikai csalán, az úgynevezett Coleus nemzetség nagyjából 120 fajta növényt foglal magában, amelyek főként Ázsiában és Afrikában terjedtek el. Köztük található Plectranthus Barbatus nevű gyógynövény, melyeket évszázadok óta használnak különféle tünetekre, az egészségre gyakorolt kezdvező hatásai miatt. Ez a növény tartalmaza a Forskolint, amelynek hatalmas előnye, hogy jó hatást gyakorol a kardiovaszkuláris rendszerre.

A Forskolin gyógynövénykivonata a MultiSlim-ben a teli gyomor érzetét kelti, ezáltal csökkenti az étvágyat. Ezen kívül felgyorsítja az anyagcserét és segíti a zsírégetést is.

A francia articsóka egy olyan növény, melynek főként a levelét használják fel ételként. Az articsókában olyan anyagokat találhatunk (A-viamin, enzimek, csersav), melyek méregtelenítő hatásával segítik a MultiSlim hatékonyságát, illetve megakadályozzák a koleszterin lerakódását a vérben, táplálják a csontokat és megvédik a májat is.

Az alma pektin, egy alma eredetű rost, ami erősíti a szervezetet és gondoskodik annak megfelelő működéséről. Megköti a mérgező anyagokat, és eltávolítja őket a szervezetből. Emellett támogatja a fontos szervek jótékony működését, mint a szív, máj vagy epehólyag.

Stevia is található a termékben, mely egy trópusi növény, Dél- és Közép-Amerikából. A szárított és zúzott levelei természetes cukorpótlók, így a MultiSlimnek is jobb az íze, mégis mesterséges cukroktól mentes. Ezen kívül a termék a málnaízesítésnek köszönhetően is ízletes, mely megkönnyíti a fogyasztását.

Kapcsolódó cikkek

D-vitamin, mint a legfontosabb vitamin a szervezetben

A D-vitamin bevitel fontossága

A D-vitamin nem megfelelő bevitele számos betegség alapjául szolgálhat.

Az emberek hétfőn keresnek fogászatot?

Az emberek hétfőn keresnek fogászatot?

Átnéztük a Fogászat.hu oldal elmúlt egy éves látogatottsági adatait, és érdekes információra bukkantunk.

Harcoljunk az elhízás ellen!

Harcoljunk az elhízás ellen

Hazánkban minden ötödik gyermek túlsúlyos, ami komoly szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet. Ennek megelőzésére nagy hangsúlyt kell fektetnünk.